Danas Pluton kreće direktno: Ova 2 znaka treba dobro da se naoštre, proći će kroz živi pakao

Vesti 12.10.2024 18:27 0

Pluton je intenzivna planeta koja donosi mnogo toga što treba da bude transformacija i poziva na promene

Pluton

Shutterstock

Pluton u znaku Jarca kreće ponovo direktno sa 29 stepena, tako da 12 oktobra imamo suočavanje sa stvarima koje smo ostavili u prošlosti ili sa situacijama koje nismo mogli da rešimo unazad pet meseci. 

Ova energija Plutona donosi mnogo toga novog, posebno kada su u pitanju sve one veze emotivnog ljubavnog karaktera koja su započete tokom proleća ove godine. 

Jako je važno da znamo šta želimo i na koji način želimo da ostvarimo sve ono što ima veze sa nama, sa našim emocijama, sa svim onim što želimo da se pokrene posebno kada su u pitanju strast, ljubav, požuda. 

Venera je u znaku Škorpije a ovaj Pluton je njen vladar i snažno će uticati na osobe koje su rođene u znaku Škorpije i u znaku Lava. 

Konkretno za Škorpije,  ovo je vrlo intenzivan period koji im donosi velike emotivne preokrete posebno za one pripadnike koji će pokrenuti mnogo toga lepog i novog, kada je reč o njihovom emotivnom i porodičnom životu. 

Kada je reč o Lavovima, ova energija plutona je veoma jaka, pokreće mnogo toga negativnog u vezi emocija i mnogi lavovi će biti željni da budu sami, distancirani, skloni da se preokrene sve ono u što su verovali. 

Pluton

Shutterstock

 

Pluton je intenzivna planeta koja donosi mnogo toga što treba da bude transformacija i poziva na promene. 

Tamo gde se u natalnoj karti nalazi vaš Pluton,  to je polje gde će se najviše stvari pokrenuti bez vaše kontrole. 

Posebno je važno ako imate Plutona u prvom ili sedmom polju jer su to najosetljivija polja gde možemo da se suočimo sa promenama koje možemo na neki način i da kontrolišemo.

Ako se tu to nalazi u vašem osmom polju onda ćete se suočite sa velikim brojem strahova od kojih već neko vreme bežite. 

Ako vam Pluton prolazi kroz vaše sedmo ili peto polje imaćete velike promene u ljubavnom aspektu što može da bude i veliko iznenađenje za vas. 

Ako Pluton tranzitira kroz vaše šesto i 12 polje onda obratite pažnju na vaše emocije, na moguće probleme sa hroničnim aspektima zdravlja.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading