Dnevni horoskop za subotu, 12. oktobar: Strelca stižu duhovi prošlosti, a evo ko treba da pripazi u ljubavnom odnosu

Nena Janković Vesti 11.10.2024 19:22 0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

horoskop

Shutterstock

 

Ovan 

Dosadašnja praksa je pokazala da morate više da se zalažete za stvari do kojih vam je stalo i ovo se najviše odnosi na vaš aspekt poslovanja sa ljudima iz inostranstva. Danas ćete o tome intenzivno razmišljati a u drugom delu dana ćete odmarati. 

Bik 

Danas imate jako velike planove za stvari koje će se dešavati u vašem životu narednih nekoliko meseci i ovo je idealan period da pokrenete mnogo toga novog u svom životu pod jako dobrim uticajem Venere. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Blizanci 

Vaše ideje i vaše odluke mogu da budu veoma aktivne u drugom delu dana posebno što će članovi porodice imati veliku podršku za sve ono što radite i čime se bavite. Partnerski odnos je u stabilnom aspektu i neće biti mnogo promena u narednom periodu. 

Rak 

Situacija sa ljudima oko vas postaje ozbiljnija zato što ljudi razumeju da neke stvari se menjaju kod vas i ne shvataju šta je to što zapravo doživljavate iznutra. Čuvajte se naglih preokreta unutar odnosa sa partnerom jer neke stvari ne možete predvideti. 

Lav

U narednih nekoliko dana bićete veoma poslovno zauzeti zbog novih poslovnih prilika koje nailaze u vašem životnom aspektu. Emotivno ste stabilni što je vama veoma važno da bi mogli da funkcionišete na svim drugim poljima. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Danas će Mesec praviti veoma izazovne aspekte na vaše polje poslovnih odnosa pa je velika borba unutar vas šta da preduzmete narednih nekoliko dana u vezi poslovnih odnosa. Ovo je idealna prilika da članovima porodice " održite " predavanje u vezi vašeg života.  

Vaga

Nekoliko dana ćete biti opterećeni ljudima sa kojima ste poslovno bliski jer Venera aktivira vaše polje poslovne komunikacije. U drugom delu dana najvažnije da se odmorite i da dozvolite sebi da sve što se dešava ima svoj početak i kraj. 

Škorpija 

Danas idealan dan da se posvetite odmaranju i relaksaciji posebno kada su u pitanju odnosi sa ukućanima. Najbitnije je da priznate sebi da vam je odmor jako potreban posebno u narednih nekoliko nedelja. Zdravlje je stabilno. 

Strelac

Danas ćete biti preokupirani stvarima iz prošlosti i potrudite se da sve te odnose iz prošlosti pokušate da prekidate polako. Mnogo toga iz prošlosti ostalo u vašem životu a Jupiter vas upozorava da je vreme da sve to raščišćavate. Problemi sa zubima. 

Jarac

Ovo je idealan period da budete najbitniji sebi a ne drugima posebno u krugu porodice koja već neko vreme vas pritiska sa svojim željama i potrebama. Osoba u znaku Lava vam daje veoma zanimljive informacije do kraja dana u vezi posla. Zdravlje je stabilno.

Vodolija 

Čuvajte sebe i sve ono što dolazi u vašem životu jer je to na neki način podrška vama za sve ono što ste dobro učinili sebi ali i drugima. Danas ćete imati vrlo zanimljiv razgovor sa osobom u znaku jarca koja vam je veoma bliska i daje vam veoma dobre životne savete
 
Ribe

Probajte da se danas bolje organizujete da bi mogli da odmarate i da napunite baterije. Bilo bi dobro da budete u prirodi ili da boravite negde gde ćete se maksimalno opustiti. Jako je važno da naučite da osluškujete svoje telo i njegove potrebe. 
 

Komentari (0)
Loading