Nedeljni horoskop od 29. septembra do 6. oktobra: Ovnovi će imati problem sa zdravljem, a Rakove čeka srećniji period na ljubavnom planu

Nedeljko Tišanović Vesti 29.09.2024 18:41 0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

Shutterstock/Billion Photos

Shutterstock/Billion Photos

Ovan

Ovaj period donosi značajne promene u poslovnom životu, posebno ako se bavite javnim delatnostima. Pomračenje Sunca 2. oktobra može izazvati rasprave sa partnerima i finansijske rizike. Na ljubavnom planu, očekujte ljubomorne scene i potencijalne promene u vezi, dok se zdravlje može obeležiti stomačnim tegobama.

Bik

Stigli ste do kraja jedne faze, a pred vama je novi početak, posebno u kreativnim i uslužnim delatnostima. Aspekti Merkura donose mogućnosti za zaradu preko stranaca. U ljubavi, moguće su trzavice s partnerom, dok zdravlje savetuje promenu ishrane.

Blizanci

Očekujte izazovne poslovne ponude zbog solarne eklipse na vašem vladaocu Merkuru. Izbegavajte nepotrebne troškove, ali Venere će doneti dodatni izvor prihoda. Na ljubavnom planu, mnogi slobodni će upoznati novu ljubav, dok zdravlje može biti podložno povredama.

Rak

Pomračenje Sunca stavlja fokus na dom i porodicu. Moguće su promene vezane za imovinu, a trigon između Marsa i Saturna donosi ambiciju u saradnji sa strancima. U ljubavi, odnosi s partnerom se poboljšavaju, ali budite oprezni sa tajnim vezama. Zdravlje zahteva pažnju u saobraćaju.

Lav

Pomračenje Sunca menja vaš način razmišljanja i donošenja odluka. Pripremite se za veće angažovanje u poslovima vezanim za putovanja. U ljubavi, očekujte početak tajne romanse, dok je važno uneti više tečnosti u ishranu.

Devica

Tokom pomračenja Sunca očekuju vas promene na finansijskom planu, što može doneti povišicu ili bolji posao. Na emotivnom planu, mogu se javiti obmane i sumnje u iskrenost partnera. Zdravlje zahteva dodatni oprez u saobraćaju.

Vaga

Pomračenje Sunca donosi nove ideje i mogućnost za promene koje želite. Budite oprezni s finansijama i dokumentima. U ljubavi, očekujte tajne veze, ali i rasprave s partnerom. Zdravlje savetuje promenu ishrane.

Škorpija

Pomračenje Sunca će razjasniti vaše nedoumice u poslovnim odnosima, dok period pogoduje stručnjacima i savetnicima. U ljubavi, očekujte susrete sa osobama iz javnog života, ali budite oprezni s poverenjem. Zdravlje zahteva oprez u saobraćaju.

Strelac

Pomračenje Sunca donosi priliku za realizaciju planova, ali pazite na finansijske rizike. Flert sa harizmatičnom osobom može biti zanimljiv, ali izbegavajte sukobe s partnerom. Zdravlje može biti osetljivo.

Jarac

Solarna eklipsa otvara vam nove mogućnosti u karijeri i javnom životu. Očekujte priznanje i prilike za saradnju. U ljubavi, strastveni susreti su mogući, ali izbegavajte rasprave s ženama. Zdravlje može biti ugroženo padom imuniteta.

Vodolija

Pomračenje Sunca donosi mogućnosti za putovanja i usavršavanje. Budite oprezni s novim investicijama i pozajmicama. U ljubavi, može doći do veze sa osobom koja često putuje. Zdravlje zahteva pažnju na zglobove.

Ribe

Solarna eklipsa najavljuje važne promene u finansijama i ličnu transformaciju. Budite oprezni s poverenjem prema drugima. U ljubavi, očekujte strastvene susrete, ali i susret sa starom simpatijom. Zdravlje može biti podložno infekcijama.

Komentari (0)
Loading