Tranzit Meseca u konjunkciji sa Jupiterom oteraće loša iskustva iz prošlosti: Za 3 horoskopska znaka ovo je najbolji period za pronalazak prave ljubavi

Nedeljko Tišanović Vesti 23.09.2024 17:25 0

Stižu vam najlepše emoije...

dvoje

Shutterstock

Imamo sreće ovog ponedeljka, 23. septembra! Astrologija nam ukazuje da je ovo dan koji otvara oči mogućnostima i prilikama za pronalaženje prave ljubavi. Uz tranzit Meseca u konjunkciji sa Jupiterom, tri horoskopska znaka imaju priliku da vide ljude u boljem svetlu, oslobađajući se prethodnih loših iskustava.

Na ovaj dan, ostavljamo po strani ogorčenosti i otvaramo se novim vibracijama, što može dovesti do otkrivanja onih koje srce zapravo želi. Prava ljubav može postati vidljiva, a svi znakovi mogu imati koristi od ove pozitivne energije.

Ovan

Ovnovi treba da imaju otvoren um kada je u pitanju upoznavanje novih ljudi. Svesni su da niko nije savršen, što im pomaže da oslobode potrebu za savršenstvom i otvore se za pozitivne mogućnosti. Prihvatanje drugih "kakvi jesu" može dovesti do prave ljubavi.

Na ovaj dan, Ovnovi mogu pronaći ljubav u osobi koju najmanje očekuju, ukoliko se oslobode svojih visokih očekivanja i dozvole sebi da prihvate nedostatke.

Vaga

Vage osećaju potrebu za promenom u svom ljubavnom životu. Tokom ovog dana, preispituju svoju trenutnu vezu i razmišljaju o mogućnosti da pronađu nekog novog. Konjunkcija Meseca i Jupitera pruža im priliku da otvore nova vrata ljubavi.

Pravljenje poteza ka novim mogućnostima može dovesti do otkrivanja prave ljubavi, jer Vage shvataju da trenutna veza možda nije ona prava.

Ribe

Ribe se često osećaju vezane za prošlu ljubav i misle da ne mogu pronaći novu. Međutim, u ovom trenutku, neko im privlači pažnju i s konjunkcijom Meseca i Jupitera shvataju da je vredno istražiti nove ljubavne mogućnosti.

Važno je da Ribe shvate da je moguće pronaći pravu ljubav ponovo, te da ne treba da odbacuju šanse koje im se pružaju. Imaju jedan život i trebaju ga učiniti zanimljivim.


Bonus video:

@najzena.rs U najgledanijoj seriju u Srbiji glumi ćerka poznatog pevača! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #netflix ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading