Kako povećati šansu za Loto dobitak: Najpovoljniji dani za igre na sreću prema horoskopskom znaku

Slobodanka Ćorić Vesti 16.09.2024 10:32 0

Svaki horoskopski znak ima određeni dan kada je zvezdana sreća njemu naklonjena

Kako povećati šansu za Loto dobitak: Najpovoljniji dani za igre na sreću prema horoskopskom znaku

Foto: Printscreen Prva TV

Dobitak na lutriji nije uslovljen samo jednim faktorom; na to utiče mnogo različitih stvari.

Međutim, svakako je zabavno zamisliti kako bi nam zvezde mogle biti naklonjene ako odigramo neku igru na sreću, a svaki horoskopski znak ima određeni dan kada je zvezdana sreća njemu naklonjena.

Ovan

Pošto je njihova vladajuća planeta Mars, a Mars vlada utorkom, najbolji dan za Ovnovi da se okušaju u igri na sreću je utorak. Mars donosi energiju i motivaciju, što povećava šanse za uspeh.

Bik

Za Bika najpovoljniji dan da se okuša u igrama na sreću je petak. To je dan kojim vlada Venera, a ona je planeta lepote i bogatstva. Petak donosi dodatnu dozu sreće onima koji se odluče na lutriju.

Blizanci

Za Blizance bi sreda mogla biti idealan dan za sreću. Kao dan povezan sa Merkurom, njihovom vladajućom planetom, sreda im donosi dobru komunikaciju i intelektualnu energiju, što može biti korisno za igru brojeva.

Rak

Prvi dan u nedelji, koji je mnogima omražen, mogao bi biti veoma povoljan za Rakove kada su igre na sreću u pitanju. To je dan povezan sa Mesecom i može im doneti sreću. Mesec donosi osetljivost i pojačanu intuiciju, što je od velike pomoći kada je odabir pravih brojeva u pitanju.

Lav

Kraj nedelje mogao bi biti obećavajući za ovaj znak. Nedelja je dan Sunca i srećan je za Lava. Sunce donosi uspeh i sjaj ovom znaku, što može biti znak za dobitak na lutriji.

Devica

Za Devicu je srećan dan sreda. Budući da je taj dan povezan sa Merkurom, vladarom Device, donosi veliku energiju u analitici koja je svojstvena ovom znaku i može pomoći u odabiru pravih brojeva.

Vaga

Petak bi mogao biti vrlo unosan dan za Vagu kada su igre na sreću u pitanju. Pošto je ovaj dan vezan za lepotu i harmonične odnose, donosi istu takvu harmoniju i na lutriji.

Škorpija

Za Škorpiju je srećan dan utorak. Ovim danom vlada Mars, koji se povezuje sa strašću i transformacijom, što može biti od velike koristi i doneti im pobedu u igrama na sreću.

Strelac

Srećan dan za ovaj znak bio bi četvrtak, sredina nedelje, a tim danom vlada Jupiter. Kao vladajuća planeta koja donosi obilje i sreću, povoljno utiče na igre na sreću u koje se ovaj znak okuša.

Jarac

Subota je idealan dan za Jarčeve da kupe listić i zaokruže neke brojeve. Saturn donosi disciplinu i organizaciju, što pomaže pri odabiru strateških brojeva.

Vodolija

I za Vodolije je subota idealna jer im donosi inovativnost i originalnost pod upravom Saturna. To će im svakako biti korisno na lutriji ako se okušaju.

Ribe

Četvrtak je pravi dan za Ribe da se okušaju na lutriji, jer je to dan Jupitera. Taj dan je povezan sa rastom i ekspanzijom, donoseći pozitivne vibracije za igranje lutrije.

Komentari (0)
Loading