Dnevni horoskop za nedelju, 15. septembar: Blizance čekaju važni razgovori, Ribe dominiraju u novoj poslovnoj saradnji

Vesti 14.09.2024 19:28 0

Zvezde imaju planove za vas...

Shutterstock

Shutterstock

Ovan 

Vaša energija tokom dana će se menjati što znači da ćete biti okrenuti drugima i svemu onome što ima veze sa vašim novim aspektima ljubavi. Čuvaj se sebe i ne trošite energiju na druge ljude posebno ako su u pitanju problemi sa novcem i sa članovima porodice. 

 

Bik 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi mnogo toga što se dešava u krugu porodice. Jako je važno da naučite da svi vaši problemi mogu biti manji ako naučite dovoljno da poštujete sebe i svoje prioritete. Zdravlje je stabilno.

 

Blizanci 

Bićete veoma dobro raspoloženi i to je ono što vas najviše pokreće u ovih narednih nekoliko dana.. porodični odnosi su već neko vreme velika prepreka da budete ono što jeste pa nađite načina da to sve kroz razgovor raščistiti.. moguće ljubavi sukobi do kraja nedelje. 

 

Rak 

Vaša poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da poštujete sebe i da poštujete ono što želite da pokrenete. Danas bi bilo dobro da raščistite svoje emotivne odnose sa partnerom odnosno da naučite da sve što kažete je bitno i važno za vas i vašu budućnost. 

 

Lav 

Mars u Raku ne prija baš zdravlju i stvara vam probleme od kojih se osećate veoma loše i neraspoloženo. Probajte da se danas mnogo bolje organizujete kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima ste emotivno povezani.. mogući problemi sa kičmom..

 

Devica 

U narednom periodu biće jako istaknuto vaše okretanje prema drugima što nije vaša osnovna osobina. Imaćete mnogo toga da kažete i da saopštite ali nećete moći na pravi način i onako kako ste navikli. Partnerski odnos je već neko vreme u krizi zbog vaše tvrdoglavosti..

 

Vaga 

Ovo je idealan dan ili idealan period da se posetite svojoj prošlosti i da raščistite sve ono što osećate kao pritisak od strane partnera. Vaši roditelji ili porodica nemaju dovoljno informacija o onome što se dešava u vašem životu i nemojte dozvoliti da se mešaju u vaše lične odluke. 

 

Škorpija 

Nekoliko dana ćete biti pod jakim pritiskom partnera i njegovih želja. Nemojte prispajati na ono što ne želite jer je najvažnije da se osećate stabilno u svojoj koži i u svom životu. Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem. 

 

Strelac 

Danas će biti jako izražena vaša želja da se družite sa ljudima ali zbog obaveza koje ćete imati iznenada nećete moći da ostvarite ono što ste isplanirali. U zdravstvenom smislu važno je da budete u skladu sa onim Kako se osećate i da ne forsirate sebe u fizičkim aktivnostima. 

 

Jarac 

Do kraja ove nedelje pokušajte da sve stvari nazovete pravim imenom posebno kada je u pitanju odnos sa članovima porodice. Ljubavni problemi i nisu tako veliki samo ih vi posmatrate na malo drugačiji način. Problemi sa grlom. 

 

Vodolija 

Vaša prava priroda dolazi do izražaja narednih nekoliko dana jer ćete imati mogućnost da poslovno pokažete ono što umete i znate. Budite otvoreni za sve ono što je bitno za vas i za vaše odnose sa ljudima oko vas. Osoba u znaku Lava vam šalje ljubavne signale.

 

Ribe 

Do kraja dana vodite računa o tome na koji način komunicirate sa ljudima koji su vam bitni jer možete ostaviti pogrešan utisak tamo gde vam je jako važno. Venera vam aktivira polje poslovne saradnje sa inostranstvom i uključite sebe maksimalno u tom pravcu narednih nekoliko dana.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading