Jesenja ravnodnevnica – Dan božanske ravnoteže: Astrolozi otkrivaju da od 22. septembra ove znakove čeka sreća i novi početak

Slobodanka Ćorić Vesti 13.09.2024 16:20 0

22. septembar – Sunce ulazi u Vagu / jesenja ravnodnevica

jesen

Shutterstock

Ulazak Sunca u znak Vage, kao i jesenja ravnodnevica, donose fokus na ravnotežu, harmoniju i početak novog ciklusa. Energija Vage, koja se usmerava na odnose, ljubav i estetsku ravnotežu, pruža priliku za postizanje unutrašnjeg mira i jasniju viziju o tome kako uskladiti svoj život. Jesenja ravnodnevica označava trenutak kada dan i noć postaju jednaki, simbolizujući potrebu za ravnotežom i samorazumevanjem. Iskoristite ovaj dan za refleksiju i postavljanje novih ciljeva koji će vam pomoći da uskladite svoje prioritete i krenete ka pozitivnim promenama.

Septembar je, dakle, mesec pun potencijala za ličnu evoluciju i usklađivanje sa sopstvenim višim ja. Pratite ove astrološke uticaje i otvorite se za promene koje vam donose novi početak i unutrašnju harmoniju.

Septembar ima potencijal da donese velike promene u odnosima.

Međutim, imajte na umu da će razgovori o ljubavi postati prioritet kada Sunce pređe u Vagu orijentisanu na veze u nedelju, 22. septembra. Ovaj datum je ujedno i jesenja ravnodnevnica, što znači da su dani i noći jednako dugi. Takođe je i Mabon, veštičji Dan zahvalnosti, vreme za pravljenje liste zahvalnosti. Septembar može doneti sveobuhvatne promene u odnosima, koje je lakše upravljati ako ih obavljate korak po korak. Takođe, u nedelju, 22. septembra, ljubavna Venera prelazi u Škorpiona, dodajući dodatni sloj erotike svim vezama. Samo budite oprezni jer bi ovaj tranzit mogao izazvati i ljubomoru. No, s obzirom na to da nedugo potom, u četvrtak, 26. septembra, božanski glasnik Merkur prelazi u Vagu, znak ravnoteže, možete iskoristiti te vibracije za strastvenu ljubav, a ne za dramatične sukobe. 

Ovan

Kada Sunce pređe u romantičnu Vagu na dan jesenje ravnodnevice, vaša pažnja će biti usmerena na vaše odnose. Zahvaljujući ljubavnoj Veneri koja prelazi kroz vašu seksi 8. kuću, ako izlazite ili se viđate s nekim, očekujte da će se odnosi intenzivirati. Takođe, sve nerešene svađe u vezama trebale bi se rešiti uz pomoć glasnika Merkura.

Bik

Budite svesni da bi vas puni Mesec i pomračenje Meseca u vašoj 11. kući mogli upozoriti na prijateljstva koja ne funkcionišu. Kada Sunce pređe u Djevicu, što se poklapa s Mabonom, veštičjim Danom zahvalnosti, vaš zadatak je da primetite i slavite sve što vam u životu funkcioniše, a toga je mnogo. Kraj septembra takođe donosi blagoslove vašim zdravim vezama, jačajući ih, plus darove dekadencije.

Blizanci

U vašoj 10. kući društvenog statusa, puni Mesec i pomračenje mogu signalizirati moguće promene na poslu, ali verovatnije u vezi sa time s kim provodite vreme u privatnom životu. Kada Sunce pređe u znak Vage, osećaćete prijatne vibracije koje će vam pomoći da prepoznate s kim ćete deliti svoje vreme.

Rak

Možete pronaći novu muzu, posebno oko punog Meseca u znaku Riba i pomračenja Meseca, bilo da je reč o novom prijatelju, ljubavniku, kreativnom interesu ili čak o svemu navedenom. I pored stresa zbog promena, zahvaljujući uticaju Venere i Merkura krajem meseca, zvezde ukazuju na to da će ovaj mesec biti epski kreativno i romantično vreme za vas.

Lav

Mars donosi psihičke poruke, dok se u sezoni Vage osećate vrlo kreativno. Krajem meseca, Venera i Merkur će vam pomoći da rešite sve probleme sa ljubavnicima koji su se pojavili oko pomračenja.

Devica

Postoji intenzivno pomračenje koje utiče na vaše odnose, pa budite oprezni oko ovog datuma da ne dođe do nesporazuma. Međutim, moći ćete da ih izgladite kada Sunce napusti vaš znak i pređe u Vagu kasnije u mesecu. Osim toga, septembar se završava prelaskom vašeg vladara, Merkura, u vašu 2. kuću, što vam pomaže u pregovorima, posebno oko finansija.

Vaga

Mars vam pomaže da napredujete na poslu, iako će vam možda biti potrebna pauza tokom punog Meseca i pomračenja sredinom meseca. Nakon toga, Sunce ulazi u vaš znak, započinjući sezonu Vage. Srećan solarni povratak! Takođe, vaš vladar, velikodušna Venera, pomaže vam da tražite više novca, dok vam Merkur pomaže u pregovorima.

Škorpija

Pomračenje u vašoj 5. kući zadovoljstva donosi stres romantičnim partnerstvima. Međutim, stvari bi se trebale opustiti kada Sunce pređe u Vagu i Venera uđe u vaš znak kasnije u mesecu. Dok je Sunce u Vagi, vaša psihička sposobnost i intuicija će biti pojačane.

Strelac

Merkur prelazi u vašu ambicioznu 10. kuću, što će vam dati sigurnost u donošenju odluka. Tokom pomračenja, odmorite se i ostanite kod kuće, ali znajte da zabava sa prijateljima dolazi kada Sunce pređe u znak Vage.

Jarac

Budite pažljivi zbog kaotičnog punog Meseca i pomračenja koji mogu dovesti do svađa. Oko ovog datuma, poželećete da se opustite i odložite važne razgovore. Kada započne sezona Vage, pojaviće se poslovne i društvene prilike, što će se nastaviti zahvaljujući Veneri koja blagoslovlja vaša prijateljstva i Merkuru koji vam pomaže u pregovorima.

Vodolija

Izbegavajte teške rasprave oko pomračenja Meseca. Kada Sunce uđe u Vagu, biće to lepo vreme za definisanje veza. Vaš lični i profesionalni život će biti blagoslovljen zahvaljujući Veneri i Merkuru krajem meseca.

Ribe

Uran, ekscentrično divlje dete zodijaka, ide retrogradno u vašoj 3. kući, tražeći od vas da preispitate svoj stil komunikacije. Ovo se dešava istog dana kada Pluton, planet preobrazbe, prelazi u deo vaše karte koji vlada prijateljstvom, započinjući temu ovog meseca – promene unutar vaših društvenih krugova.

 

Komentari (0)
Loading