Staklene površine će se bukvalno presijavati: Ovaj sastojak imate kod kuće, a čišćenje će ići kao od šale

Tatjana Badarević Vesti 07.09.2024 10:57 0

Organizovana mama i influenserka pokazala je svoj vlastiti recept za izradu 'čarobnog' sredstva za čišćenje stakla, a sve što vam treba su sirće, voda, esencijalno ulje i sapun.

staklo

Shutterstock

 

Karolina Mekeli iz Perta svakodnevno na svom TikTok profilu objavljuje kućne savete i trikove kako bi pomogla ljudima širom sveta da što jednostavnije očiste kuću i zavole čišćenje. Prate je milioni, a između ostalog, objavila je i "uradi sam" recept za "čarobno" sredstvo za čišćenje stakla.

Za izradu sredstva potrebna su vam samo četiri sastojka, malo vremena i truda.

- Ovo sredstvo koje možete napraviti kod kuće učiniće vaše prozore blistavima - objavila je Karolina na TikTok-u.

Za početak, treba vam boca s raspršivačem u koju ćete pomešati jednu šoljicu sirćeta i jednu šoljicu vruće vode s nekoliko kapi sapuna i vašeg omiljenog esencijalnog ulja.

 

@carolina.mccauley 🔮 This DIY cleaner will leave your windows sparkling and streak free. 😊✨ #cleaningsecrets #cleaningtips #diycleanhack #cleaningmagic #cleaninghacks ♬ A-O-K - Tai Verdes

 

Kada ste to sve pomešali u boci , raspršite tečnost na prozore i obrišite je krpom. Vaša stakla će zasijati.

Više od 50 hiljada ljudi je videlo ovaj video, a u komentarima su mnogi bili zadovoljni te su rekli kako jedva čekaju da isprobaju metodu: "Ovo je super jednostavno. Jedva čekam to da isprobam."

Drugi su pitali da li je moguće izostaviti esencijalno ulje, na šta je Karolina odgovorila da se mogu izostaviti ulja te da ih ona koristi zbog dodatnog mirisa.

Bonus video:

 

@najzena.rs Srpkinje šokirane šta su Amerikanke tek sad otkrile za čišćenje #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fy #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading