Devojka tvrdi da većina žena koristi uloške pogrešno i pokazala "pravi" način: Da li biste ih nosili ovako?

Slobodanka Ćorić Vesti 29.08.2024 10:30 0

Tvrdi da vam se na ovaj način nikada neće desiti da vam se krilca odlijepe

ulošci

Printscreen/TikTok

Korisnica TikToka je podelila zanimljiv snimak u kojem je ženama objasnila kako se zapravo papirić na ulošcima koristi, što ih je itekako iznenadilo.

„Da li ste znale da uloške koristite pogrešno čitav život? Otkriću vam jedan life hack. Ovaj papir ovde na ulošku zapravo nije namenjen da ga bacite u smeće. Služi za sledeće - postavite uložak na vaš donji veš. Ovaj papirić ne bacajte. Odlijepite ga samo s jedne strane, okrenite s druge strane vašeg donjeg veša“, rekla je.

Dalje je navela da drugo krilce zapravo zalepite za papirić. Tvrdi da vam se na ovaj način nikada neće desiti da vam se krilca odlijepe. Snimak je na TikToku dosad pregledan više od milion puta i ima preko 50.000 lajkova. Nekim ženama se ova ideja dopala, dok su druge rekle da uloške nikada ne bi nosile na ovaj način.

„Da si mi sad videla facu“, „Hvala, probat ću“, „Šteta što sam u menopauzi“, „I onda šuškaš sve vreme dok hodaš“, „Mogu reći da je glupo. Em šuška em uložak nije fino fiksiran za gaćice. Može vam se desiti da vam uložak ode na stranu pa će vam biti divno“, neki su od komentara.

 

Komentari (0)
Loading