Dojila rođenog brata, pa se našla u sekti: Uznemirujuća priča poznate dizajnerke - živela u ugovorenom braku sa "tužnim čovekom"

Slobodanka Ćorić Vesti 25.07.2024 11:45 0

Moja majka mi je rekla: 'Već dojiš svoju ćerku, uzmi i njega', i tako sam na kraju dojila brata i ćerku

julija hart

Shutterstock

Poznata dizajnerka Džulija Hart nedavno je gostujući u podkastu "Not Skinny but Not Fat" otkrila više nego šokantne detalje iz svog života.

"Želiš čuti nešto ludo? Dojila sam svog brata! Moja majka mi je rekla: 'Već dojiš svoju ćerku, uzmi i njega', i tako sam na kraju dojila brata i ćerku. E, to je ludo", rekla je dizajnerka Džulija Hart (52).

Njen brat Šlomo (29), koji je 23 godine mlađi od nje, i njena ćerka Batševa (30) imaju blisku godišnju razliku. Džulija je nekada pripadala ultra-ortodoksnoj jevrejskoj verskoj zajednici Haredi u Njujorku, koja se protivi modernim praksama i vrednostima. Napustila je zajednicu 2013. godine u 42. godini života.

Uporedila je svoj nekadašnji život sa praksom "dojilja", koja je iščezla u 20. veku, a podrazumevala je angažovanje žene da doji tuđe dete, piše Daily Mail.

Dizajnerka opisuje sebe kao putnika kroz vreme, jer je poređenje njenog starog života sa sadašnjim kao prelazak u drugu vremensku dimenziju. Kada ju je autorka podkasta pitala kada je počela da preispituje svoje stavove, rekla je da je "živela u tišini".

Veliki uticaj na nju imala je njena ćerka Mirjam (23), koja je priznala da je biseksualka.

"Kada je ona počela da preispituje sebe, shvatila sam da nisam jedina, da nije greška u meni, već u sistemu", poručila je.

Džulija, koja je bila izvršna direktorka Elite Model Management, ispričala je da je 19 godina bila u braku s "tužnim čovekom" Josefom Hendlerom, u dogovorenom braku. Sa njim ima sinove Šloma (27) i Arona (15). Bivšeg muža opisuje kao ljubaznog čoveka i znatno bolju osobu od svog drugog bivšeg muža, za kojeg se udala 2020. godine.

Komentari (0)
Loading