Kako se rešiti smrada urina iz WC šolje? Ovaj muški kozmetički proizvod je spasonosan, otklanja neprijatan miris iz kupatila za tili čas

Tatjana Badarević Vesti 04.07.2024 08:27 0

Za one koji se bore sa smradom urina iz WC šolje

kupatilo

Shutterstock

 

Čišćenje WC-a i ostatka kupatila obično je dovoljno da se rešite smrada urina, međutim nekada je potreban drugačiji pristup. Smrad treba uništiti na izvoru koji je obično oko WC šolje ili na podu oko dna WC šolje, kako prenosi Express.

Iako je poznato da izbeljivač uklanja gljivice, ipak nije najbolje rešenje za uklanjanje neprijatnog mirisa urina iz kupatila.

Pena za brijanje uklanja smrad urina

Nakon što nije uspela sa izbeljivačem za uklanjanje neprijatnog mirisa, jedna žena je testirala penu za brijanje.

Kristal Hilsi je na Fejsbuku napisala: "Prvo sam upotrebila izbeljivač da se rešim smrada urina u kupatilu mojih dečaka, ali to nije upalilo. Onda sam upotrebila penu za brijanje nakon što sam čula o priče o njenom delovanju. Smrad je brzo nestao. Trebalo je samo pet minuta."

pena

Printscreen/Youtube

 

 

Međutim, Kristal je objasnila da se jednom prilikom popela na dasku WC šolje i da se deo boje skinuo.

"Ništa strašno. Mogu to da popravim, ali sada znam da pena za brijanje s lakoćom uklanja boju s podova i tepiha", dodala je.

Da bi ovaj trik uspeo, sve što trebate učiniti je poprskati penu za brijanje unutar, na vrh i oko WC šolje. Bilo gde se taj urin može taložiti. Pazite da poprskate i oko dna WC šolje na podu. Nema potrebe za ribanjem za ovu metodu, samo ostavite da odstoji neko vreme pre nego što je očistite.

pena

Printscreen/Youtube

 

 

Izbegavajte da ostavljate penu za brijanje dugo vremena jer će miris nestati gotovo odmah. Ako pena padne na pod i osuši se, teško ćete da je očistite i može oštetiti određene vrste podova. Najbolje je očistiti sunđerom i vodom. Trik je u tome da je pokupite. Za to možete koristiti plastičnu čašu ili lopaticu za smeće. Nakon toga samo brzo prebrišite mokrom krpom i gotovi ste.

Penu za brijanje mnogi imaju u svojim kupatilskim ormarićima, a ako je i nemate, jeftino je možete kupiti u prodavnicama.

Ostali su komentarisali da su penom za brijanje čistili dušek, tepih i ogledala.

Luiz Ogden je napisala: "Koristila sam na svom dušeku koji je bio prekriven kafom", a Rozi Oven je dodala: "Godinama je koristim na svojim tepisima, nameštaju, sudoperama od nerđajućeg čelika i staklu."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading