Malo kupatilo nije problem: Proširite ga uz pomoć 5 praktičnih saveta, ne treba vam majstor

Vesti 22.06.2024 15:06 0

Ako nemate horizontalni prostor, organizatori predlažu da u tom slučaju iskoristite bilo koji vertikalni prostor...

kupatilo

Shutterstock

U kupatilu se drži mnogo stvari, sve od dodatnih peškira do lekova i šminke, nege kože i proizvoda za kosu, pa zato može biti izazovno pronaći mesto za sve, posebno ako imate malo kupatilo.

Međutim, to ne znači da je nemoguće. Samo treba da znate kako da upravljate sa onim što imate. Evo najboljih načina da maksimalno iskoristite prostor u malom kupatilu.

Kupatilo

Shutterstock

 
Pospremite prostor

Mnogo je lakše razvrstati i organizovati sve kada pospemite prostor. Dakle, pogledajte svoje proizvode. Prvo bacite sve što je isteklo, a zatim se uhvatite u koštac sa polu praznim bocama. 

Na kraju bacite sve što ne koristite. Kada budete imali manje stvari, biće mnogo lakše maksimizirati prostor.

Nabavite mala kolica za kupatilo

Briana i Erika Spruil, profesionalni organizatori i osnivači ,,Just BE LLC"-a, kažu mi da mala kolica za kupatilo mogu biti od velike pomoći. „Mala i uska kolica za kupatilo vam omogućavaju da zauzmete prostor koji bi inače mogao ostati neiskorišćen. Uska konstrukcija sa točkovima, pristaje uz vaš lavabo i zidni prostor." 

Poređajte stvari vertikalno

Ako nemate horizontalni prostor, organizatori predlažu da u tom slučaju iskoristite bilo koji vertikalni prostor. „Nekretnina na zidovima je vredna i često se zanemaruje“, objašnjavaju oni. „Oslobodite prostor uz pomoć polica. One su funkcionalni i atraktivni dodaci.” 

Stavite policame iznad wc šolje

Za zaista uske prostore, možda ćete želeti da razmislite o policama iznad wc šolje. Ove police su posebno korisne za čuvanje dodatnih rolni toalet papira tamo gde su vam potrebne.

Stavite organizator za cipele na vrata

Korišćenje organizatora za cipele je odličan način za skladištenje dodatnih proizvoda u kupatilima sa malim ormaričima ili bez njih. Samo budite sigurni da koristite onaj koji ima providne džepove tako da možete lako da vidite šta je u njima, prenosi Real Simple.

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading