O ovom ubrusu priča cela Srbija: Neverovatno je za šta ga sve koriste

alo Vesti 18.06.2024 17:00 0

Ubrus sa oznakom professional postao je jedan od omiljenih u raznim situacijama

ubrus

Promo

Perfexov professional ubrus našao je svoj put i do domaćih foruma, gde mnogi komentarišu njegovu dugotrajnost i neverovatnu moć upijanja. 
Ovaj ubrus napravljen je od čiste celuloze i odavno je našao svoje mesto u domaćinstvima širom zemlje. To i ne čudi s obzirom na to da su krpe često nepraktične što zbog toga što odmah posle upotrebe moraju na pranje, posebno ako ste ih iskoristili da obrišete površinu na kojoj je bilo meso pre kuvanja, što zbog toga što one moraju da se peru na visokim temperaturama, odvojeno od druge garderobe.

Naravno, nije svaki ubrus dobar, potrebno je da ima visoku moć upijanja, da se ne cepa pri dodiru sa vlažnom površinom, da dugo traje, da ima pristupačnu cenu i da ga je napravio odgovorni proizvođač, čiji papiri smeju biti u dodiru sa hranom. Sve ove kriterijume zadovoljavaju Perfexovi ubrusi, sa akcentom na onaj sa oznakom professional, jer je on kao papirni peškir, papirna "superkrpa", koju ne morate da perete i peglate posle upotrebe i da jurite mesto po kuhinji gde će stajati.

Sjajni Perfexovi ubrusi našli su put i do korisnika van naše zemlje, a svoju namenu su proširili u odnosu na prvobitnu upotrebu u kuhinji. 

Perfexov professional ubrus koristi se u kuhinji i to za čišćenje radne površine, za posušivanje voća i povrća, ali i za posebna šaranja jaja kad je Uskrs, kao i za pečenje pileta na kineski način - gde se ubrusom posušuje pile pre pečenja. 
Osim u kuhinji, on je svoje mesto našao i kao čistač prozora, ogledala i drugih staklenih površina. Zbog visokog, premium kvaliteta, Perfexov ubrus sme da se koristi i da se obrišete oko usta nakon jela, jer je od čiste celuloze. 

Pravljen po posebnim, modernim tehnologijama koje zadovoljavaju najviše svetske standarde, Perfexov ubrus je lako postao "gospodin za sve" - menja salvete, krpe za čaše, maramice, krpe za tanjire, pa menja i truleks.
Njegova namena je šarolika, može da se upotrebi i za skidanje šminke - mekan je i lako skida sve nečistoće s lica.
Za razliku od krpa, koje su uvek nedovoljno čiste, koje troše naše vreme i novac, ali i živce kad neka fleka ne može da se skine, kvalitetan professional ubrus u kuhinji odaje sliku porodične topline, urednosti i praktičnosti.

Tagovi: #ubrusi
Komentari (0)
Loading