Prilikom čišćenja kuhinje, dobar deo vremena i snage oduzima čišćenje šporeta. Teoretski, ovo bi trebalo da se radi nakon završetka pripremanja hrane. Ali, u praksi nisu sve domaćice iste…
Ako ne znate kako da izađete na kraj sa naslagama nečistoće i prljavštine na šporetu postoji jednostavno i praktično rešenje koje vas neće koštati!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Zagrejte ringlu, pa počnite sa čišćenjem.
Pre čišćenja šporeta ringle uključite na 2 minuta. Za čišćenje odmah koristite vlažni sunđer sa deterdžentom za sudove. Toplota rastapa masnoću, pa se lako uklanja i olakšava vaš posao. Najbolje vreme za uklanjanje tvrdoglave masti sa šporeta je kada kuvate. Dok još kuvate, obrišite ringle da biste uklonili omekšanu masnoću.