Nemate vremena za peglanje? Evo kako da ispravite odeću pomoću spreja od 2 sastojka

Vesti 20.05.2024 08:42 0

Jedan od najomraženijih kućnih poslova većine žena je peglanje. Uz naš trik, više to nećete morati da radite.

žena

Shutterstock

Peglanje je neophodno, ali zahteva mnogo vremena i većina žena ne voli taj kućni posao. Probajte ove jednostavne načine na koje možete ispraviti odeću i bez pegle. Žene koje su ih već isprobale tvrde da su veoma efikasni. Zaboravićete na peglu potpuno!

Domaći sprej za ispravljanje

U bocu sa raspršivačem sipajte 400 ml destilovane vode, jednu kašiku omekšivača za veš i jednu kašiku alkoholnog sirćeta. Promućkajte i poprskajte suvu izgužvanu odeću, na primer, majicu. Malo je izravnajte rukama, okačite na ofinger i ostavite da se osuši. Posle toga će biti spremna za oblačenje.

Kocke leda ubacite u mašinu

U mašinu za sušenje veša ubacite pet kocki leda na kraju, kada je veš već suv. Toplota će otopiti led koji će napraviti paru, a ona će ispraviti veš za samo nekoliko minuta. Ali trik je u tome da ne napunite mašinu za sušenje previše i da veš odmah posle toga izvadite i raširite da se osuši.

Na vešalice, pa na sunce

Kada izvadite veš iz mašine za pranje dobro ga protresite da se malo ispravi, a zatim stavite odeću na ofingere. Ispravite odeću malo rukama, pa ofingere okačite na štrik napolju. Posle nekoliko sati veš će biti suv, a peglanje neće biti potrebno.

Komentari (0)
Loading