Najnoviji trend u dizajnu enterijera: Ove kombinacije boja daće utisak luksuza u vašem domu

Olja Jelić Vesti 11.05.2024 16:34 0

Dizajneri interijera otkrili su za Homes & Gardens da se trenutno najviše okreću određenim kombinacijama boja za koje tvrde da prostoru daju luksuzan utisak

Dom

Shutterstock

Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da se trenutno najviše okreću određenim kombinacijama boja za koje tvrde da prostoru daju luksuzan utisak.

Ove kombinacije koristili su u nekim svojim nedavnim projektima i kažu da savršeno funkcionišu.

Tamno ružičasta i maslinasto zelena

Firma za dizajn enterijera Studio Sven iz Čikaga u jednom je od svojih projekata koristila kombinaciju tamno ružičaste i maslinasto zelene kako bi prostoru dala dašak luksuza. Ove dve boje zajedno deluju skupo jer se idealno nadopunjuju.

"Ne bežimo od odvažnih boja, ali je ključno znati kako ih uravnotežiti", istaknula je Loren Svenstrup, osnivačica studija, za Homes&Gardens.

Senf žuta i duboka plavozelena

Ove dve nijanse nalaze se jedna nasuprot druge na krugu boja pa se stoga savršeno nadopunjuju. Teresa Mans, dizajnerka enterijera iz Viskonsina, ističe kombinaciju senf žute i plavozelene kao idealnu za postizanje skupocenog efekta.

Bela i krem

Potpuno beo prostor može izgledati hladno ili sterilno, a soba uređena isključivo u krem nijansi može biti nezanimljiva. No, kad se ove dve boje upare, dobijete skupu kombinaciju koja je i topla i slojevita, ističe kalifornijski studio Design Hutch.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading