Za više strasti u intimnom životu: Feng šui stručnjaci otkrivaju kako da sredite spavaću sobu

Vesti 29.04.2024 21:28 0

Unesite novine u ljubavni život i rasplamsajte strast uz pomoć nekoliko detalja.

soba

Shutterstock

Potrebno je samo malo novca da primenite feng šui pravila koja će podstaći vatru u vama i partneru!

Slike za više strasti

Sve što vam je u vidokrugu utiče na vaše raspoloženje, pa i slike na zidu spavaće sobe i fotografije na noćnom stočiću. Da bi atmosfera podstakla protok se**ualne energije, ne stavljajte fotografije roditelja i dece, jer oni bude drugačija osećanja. Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, stavite romantičnu fotografiju s partnerom. Slobodni treba da okače uramljen zanimljiv print slona ili mandarinskih patki koji će po feng šuiju privući novog partnera.

Boje koje bude vatru

Pojačajte strast korišćenjem toplih boja, kao što su crvena, narandžasta, žuta, zlatna i terakota. U nekoj od ovih boja treba da budu posteljina ili prekrivač za krevet i dekorativni jastuci. Feng šui stručnjaci kažu da one pojačavaju se**ualnu energiju i podstiču zbližavanje sa voljenom osobom. Izbegavajte u spavaćoj sobi hladne boje, kao što su plava i zelena, jer hlade i osećanja.

soba

Shutterstock

 

Povećajte libido

Mirišljave sveće ne služe samo za stvaranje romantične atmosfere. One će povećati se**ualnu energiju ako odaberete miris vanile, sandalovine ili jasmina. Još jače dejstvo ovi mirisi imaju u obliku eteričnih ulja. Ulje jilang jilang se posebno preporučuje jer njegov miris povećava libido. Nekoliko kapi sipajte na komadić tkanine ili vate i stavite u činijicu na noćnom stočiću.

Sve treba da bude u duplikatu

Na krevetu treba da budu dva jastuka, čak i ako živite sami. Postavite krevet tako da možete da legnete i sa leve i sa desne strane, nikako ga ne stavljajte u ćošak sobe. Kupite dva noćna ormarića ili dve lampe i stavite ih sa obe strane kreveta. Ako nema prostora za ormariće sa obe strane, postavite tako dve zidne lampe. Na ovaj način se stvara osećaj življenja u paru, a ako ste sami privući ćete nekoga u život.

Izbacite TV i kompjuter

U spavaćoj sobi treba da mislite samo na odmor i romantične trenutke. Tu nema mesta za posao i informacije koje mogu da vam odvuku pažnju. Zato, prema feng šuiju, ovde nikako ne treba držati televizor, kompjuter i druge stvari koje nemaju veze sa opuštanjem i intimnošću. Podrazumeva se da ovde nećete da stavite radni sto.

Komentari (0)
Loading