Žena iz Čačka objasnila kako riba kupatilo: Svi joj rekli da preteruje, a onda se umešao i njen muž

Slobodanka Ćorić Vesti 13.03.2024 18:00 1

Žena iz Čačka je htela da podeli sa ženama na Facebooku kako riba kupatilo, ali jedan detalj je posebno privukao pažnju

ribanje

Promo

Žena iz Čačka podelila je na Fejsbuku svoju rutinu ribanja kupatila, a mnogi su rekli da preteruje. Naime, ona je objasnila kako voli temeljno sve da očisti, pa prvo izbaci sve iz kupatila. 

Ovo je njena objava:

"Pozdrav, vidim da je tema ribanje i čišćenje, moram reći da sam pionir u tome. Kad čistim kupatilo, prvo sve izbacim iz njega, ali sve. I toalet-papir, i deterdžent za veš, sve nesesere... Onda kreće ribanje. 

Prvo isprskam sve hemijom protiv kamenca, pa to oribam sundjerom. Onda sve isprskam kombinacijom deterdženta za suđe i sode bikarbone. Pa to izribam i isperem. Onda iskoristim specijalni sunđer, magični. Na kraju pločice "istuširam" i dobro pobrišem suvom krpom kad se voda slije. Tek tada na mesto vraćam papir, kutije, nesesere... sve". 

Mnogi su bili iznenađeni njenim tuširanjem kupatila, kako kaže, jer to rizikuje da voda nađe svoj put do mesta do kojih ne treba, a i u kupatilu ima struje. Ona na to kaže da je sve sigurno jer vodom tušira samo pločice.

Mnogi su joj rekli da preteruje, da je dovoljno da samo malo pobriše hemijom ili da prosto plati nekog da joj čisti... Neko je čak žalio i njenog muža jer "ženo, kad ti živiš od tolikog ribanja, jadan tvoj muž, ne viđa te".

Međutim, ubrzo se javio i muž u komentarima, koji je sve nasmejao. 

"Nemojte da joj dajete lakše savete, meni dobro dođe kad je dan za ribanje, jer mi Jelena jedino ne da da učestvujem u sređivanju naših kupatila, pa sam tada slobodan, pa mogu da odem na pecanje jer nemam drugih obaveza. Ali obavezno u povratku donesem gomilu "poklona za kupatilo". Dopunim joj sredstva za čišćenje, kupim i toalet-papir, i to onaj nebeljeni, što nema hemikalija po sebi, čist ko suza", napisao je on i izazvao reakcije kod onih koji su ga isprva "prozvali". 

"Je li ovo reklama za nebeljeni Perfeksov papir ili mi se čini?", napisao je jedan korisnik Fejsbuka, a stigao je i odgovor: 

"Ne, ovo je reklama za ženu", što su mnogi pozdravili smajlićima.  A kako vi ribate kupatilo?

Komentari (1)
Loading
Zoki
14.03.2024 21:32

Potpuno isto. Drugacije nije moguce ocistiti kupatilo