Očistite zagoreo tiganj bez ribanja: Posle 5 minuta biće kao nov, niko neće verovati da ste tako lako skinuli mrlje!

Vesti 26.02.2024 19:43 0

Trik za čišćenje tiganja bez ribanja postao je hit na internetu, jer je vrlo jednostavan i efikasan.

tiganj

Shutterstock

Posle određenog vremena, na tiganju se nakupe ostaci masnoće i pretvore u tvrdokorne braon fleke i spolja i unutra, koje nije lako ukloniti. Žene obično takav tiganj bace. Vi nemojte to da radite, jer ćete nataloženu masnoću ukloniti bez muke pomoću ovog trika.

Sve sastojke imate

Za ovaj trik potrebni su vam soda bikarbona, so, alkoholno sirće, deterdžent za sudove i papirnati ubrusi. A što je najbjolje od svega – tiganj će za kratko vreme biti čist. Preko tamnih ukorelih mrlja prvo pospite so, zatim sodu bikarbonu i odozgo sipajte tečni deterdžent za sudove. Istrljajte malo žicom za ribanje da se sve sjedini, pa na smesu stavite papirni ubrus (3-4 komada) i sve obilno prelijte sićetom.

Ostavite da stoji 5 minuta (možete i duže) pa sklonite ubruse. Videćete da se prljavština i ukorela masnoća lako skidaju zajedno sa ubrusom. Nakon toga, operite tiganj deterdžentom za sudove i vodom.

 

 

Rekordna gledanost videa

Video je brzo prikupio gotovo 70 miliona pregleda, a ima i preko 3 miliona komentara, koje su napisali ljudi oduševljeni ovim trikom. "Vau, izgleda kao potpuno nov, ovu ću sigurno isprobati", napisala je jedna žena. "Neverovatno! Isprobaću ovo!", napisala je druga.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading