Štede i vreme i novac: Žene se kunu u ove neverovatne trikove koji olakšavaju svakodnevnicu, pogledajte u čemu je ,,štos"

Vesti 02.02.2024 19:04 0

„Uvek držite rolnu papirnih ubrusa i plastičnu viljušku u kolima..."

žena

Shutterstock

Prikupili smo nekoliko sjajnih trikova koji će vam dobro doći. Ovi jednostavni svakodnevni saveti će vam uštedeti vreme i novac i sigurno će vam biti od pomoći.

žena

Shutterstock

 
Šivenje podesivih naramenica za grudnjak

"Zašila sam svoje podesive trake za grudnjak. Nema više kaiša da klize sa mojih ramena", jedan je od saveta.

Vlažne maramice za bebe

"Maramice za bebe su potcenjene. Nežnije su i jeftinije od maramica za skidanje šminke! Dobre su i za čišćenje antikviteta", rekla je jedna žena za portal Buzzfeed.

Hidrogen peroksid
hidrogen

Shutterstock

 

"Uvek držite hidrogen-peroksid u svom domu. Najbolje radi za uklanjanje krvi sa odeće ili posteljine", komentariše drugi.

Kardigan

"Kupite muške kardigane. Mnogo su udobnije od ženskih i koštaju više. Mnogo su deblje i toplije", savetuju drugi.

Peškir za plažu
Peškir

Shutterstock

 

„Uvek držim peškir za plažu u autu. Koristim ga stalno, pogotovo sada kada imam decu“, kaže druga žena.

Haljina u gepeku

"Haljinu za hitne slučajeve uvek držim u gepeku. Svi mi se rugaju zbog toga, ali uvek mi dobro dođe kada putujem. Topla preporuka", jedan je od komentara.

Papirni ubrusi i viljuške

„Uvek držite rolnu papirnih ubrusa i plastičnu viljušku u kolima. Možda izgleda glupo, ali ne mogu da izbrojim koliko puta ih restorani nisu uključili u svoje porudžbine za poneti. Papirni peškiri takođe dobro dođu, „jedan deo životne mudrosti.

Medicinska dokumenta
lekovi

pixabay

 

„Ostavite svoju medicinsku istoriju i listu svojih lekova u automobilu. Redovno ih ažurirajte“, preporučuju drugi.

Čepići za uši

"Držite čepiće za uši u tašni. Na koncertu ste i preglasno je? Da li vam smeta simpatija drugih u bioskopu? Deca vrište u javnosti? Čepići za uši čine sve to podnošljivim", koristan je savet.

Aceton

"Aceton (aka odstranjivač laka za nokte) može pomoći u uklanjanju ostataka superlepka ako vam dospe na prste. Može pomoći da se rastvori superlepak sa drugih površina, ali budite oprezni jer može i da ih ošteti", poslednji je savet. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading