Mirisan stan za 5 minuta: Nikad brže i nikad jeftinije, iskoristite ostatak proizvoda iz kupatila

Vesti 19.01.2024 18:12 0

Neprijatni mirisi iz kuhinje, poput onih iz rerne ili kante za smeće, često su neizbežni...

Dnevna soba

Shutterstock

Svaki domaćin zna da iznenadni gosti mogu biti pravi izazov, posebno kada je cela kuća ispunjena neprijatnim mirisom od nedavno prženog ručka. U takvim trenucima, jednostavan trik može da pretvoriti potencijalnu neugodnost u prijatno iznenađenje.

Zamislite situaciju: došli ste kući s posla, ispržili krmenadle i restovan krompir, kada odjednom zazvoni telefon. "Stižemo za sat vremena", kažu vam dragi prijatelji. Srce vam zatreperi od uzbuđenja, ali i nervoze. Sve u stanu miriše na prženi luk i pečeno meso i morate hitno da nađete rešenje jer širom otvoreni prozori neće da reše problem.

kuhinja

Shutterstock

 
Kako brzo osvežiti prostor?

Srećom, postoji rešenje koje je jednostavno i efikasno. Svi želimo da imamo dom koji miriše sveže i prijatno, i onda kada nema neočekivanih gostiju. Neprijatni mirisi iz kuhinje, poput onih iz rerne ili kante za smeće, često su neizbežni. Ali, postoji trik koji može da neutrališe ove mirise brzo i efikasno, a potrebno vam je svega pet minuta.

 

@refinedliving Need to freshen up your home but don’t have a candle? Use this hack! 💖🥰🌟 #refinedliving #cleaninghacks #diy #homehack #nicehomes #hometips #clean ♬ оригинальный звук - iKON

 

Postupak je jednostavan i maltene besplatan a podelila ga je korisnisca na Tiktok-u: Uzmite šerpu i stavite je na šporet sa ključalom vodom. Dodajte jednu čašicu omekšivača za veš, i pustite da smesa kratko provri na laganoj vatri. Ovaj jednostavan postupak će ispuniti vaš dom prijatnim mirisom, neutrališući one neprijatne. Možete sa šerpicom da prođete po kući da bi se miris prooširio i u skrivne delove, piše 24sedam.rs.

Za one koji preferiraju prirodnija rešenja, isti efekat možete postići koristeći nekoliko kapi aromatičnog ulja po vašem izboru. Ovo nije samo zdravija opcija, već vam pruža i mogućnost da prilagodite miris vašim ličnim afinitetima.

Iako može delovati kao mala promena, ovaj trik može učiniti veliku razliku. Vaši gosti će biti prijatno iznenađeni, a vi ćete se osećati ponosno i spremno za njihov dolazak. Tako se jednostavnom i brzom metodom pretvara izazov u priliku da impresionirate svoje goste. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading