Ni hemikalije, ni magija: Mrlje sa drvenog stola nestaju za tren uz pomoć fantastičnog trika, svakodnevna namirnica je ključna!

Vesti 16.01.2024 10:18 0

Pogledajte šta treba da uradite...

trik

Printscreen/TikTok/lizbsfr555

Domaćinskih trikova nikada nije previše. Uvek se dogodi da naiđemo na neki koji uspe da potpuno promeni našu svakodnevicu i istovremeno je olakša.

Održavanje čistoće ravnih površina je obično jednostavan zadatak, međutim stvari postaju komplikovanije kada su u pitanju drveni stolovi jer oni zahtevaju više pažnje i nežnije hemikalije. Mrlje koje na njemu ostanu ponekad deluje nemoguće obrisati...i jeste ako ne znate proveren trik.

Pogledajte šta treba da uradite:

 

 

Za ovaj fenomenalan trik potrebno vam je malo maslinovog ulja, vlažna krpa i pegla. Nanesite malo ulja na toplotnu mrlju na vašem drvenom stolu, razmažite je i preko nje stavite vlažnu krpu. Preko krpe pređite vrućom peglom. To će omogućiti da se zarobljena vlaga oslobodi. Važno je samo da ne držite peglu na jednom mestu, već da je pomerate po celoj površini krpe. 

Nakon par sekundi podignite peglu i krpu i primetićete da je mrlja nestala. Vaš drveni sto će ponovo biti čist, lep i sjajan!  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading