Izaberite kolačić sudbine: Saznajte šta vas čeka u budućnosti

sLOBODANKA ćORIĆ Vesti 04.01.2024 14:38 0

Bilo da ih pravite sami ili ih poklanjate voljenim osobama, kolačići sreće će sigurno uneti malo čarolije u svakodnevni život. Probajte ih i donesite nekom osmeh na lice!

kolačić sudbine

Printscreen/Youtube

Kolačić sudbine (kolačić sreće) je hrskavi keks koji se obično pravi od brašna, šećera, vanile, i ulja sa komadom papira. Poruka unutar kolačića sudbine može da sadrži proricanje, aforizam, kinesku frazu sa prevodom ili niz srećnih brojeva. Kolačić sudbine često se služi kao desert u kineskim restoranima. U nekim državama su jako popularni i postali su deo opšte kulture. Tačno poreklo kolačića sudbine nije jasno. U Kaliforniji su se pojavili sa dolaskom imigranata, a postali su poznati početkom 20. veka.

kolačić sudbine

Printscreen/Youtube

 

Kolačići sreće su poslastice koje osvajaju srca svojom jednostavnošću, za neke – malo manje ukusom, ali zasigurno skrivenim porukama. Oni su simbol sreće i inspiracije. Bilo da ih pravite sami ili ih poklanjate voljenim osobama, kolačići sreće će sigurno uneti malo čarolije u svakodnevni život. Probajte ih i donesite nekom osmeh na lice!

Ovaj kviz ima za cilj da vam pruži posebnu poruku iz univerzuma o vašoj budućnosti! Da biste ga dobili, morate da izaberete jedan od kolačića prikazanih na slici ispod, onaj koji vam privuče pažnju.

Printscreen/Youtube

 
kolačić sudbine

Printscreen/Youtube

 

 

JEDAN

Veoma ste umorni od svih napora, što vas sprečava da bezbedno krenete ka svojim ciljevima. Odvojite vreme da se opustite i otpustite svoje brige. Mogu vas samo staviti u nepovoljan položaj. Kada ih zaboravite, dobićete energiju i snagu potrebnu za stvaranje bolje budućnosti.

DVA

Neočekivana sreća će vam dati priliku da dobijete ono što ste dugo čekali. Okolnosti vam idu na ruku i možete da sprovedete planove o kojima razmišljate već neko vreme. Ne dozvolite da vam nesigurnost smeta, uživajte u ovom sjajnom vremenu.

TRI

Što više žurite, to ste dalje od postizanja cilja. Shvatite da je za sve potrebno vreme i da morate da znate kako da sačekate da univerzum proradi. Ovo je jednako važno kao i da uradite svoj deo kada za to dođe vreme. Živite dan po dan i imajte nadu da ćete dobiti ono što želite u pravo vreme. Univerzum dobro funkcioniše. Verujte mu!

ČETIRI

Budite hrabri na putu svojih snova. Ako imate cilj na umu, borite se da ga postignete, pokažite svoju motivaciju i ne dozvolite da vas drugi ljudi ili okolnosti zaustave. Univerzum prepoznaje i nagrađuje one koji su verni sebi. Podignite glavu i nastavite, jer ono što vas očekuje je veoma posebno.

PET

Život vam daje drugu šansu da postignete cilj koji želite. Sve prepreke koje su vam stajale na putu sada će biti uklonjene. Iskoristite ovu novu priliku i pokažite da ste sposobni i da zaslužujete da živite svoje snove. Posadite seme koje će doneti čudesne plodove za vaš život.

ŠEST

Vi kontrolišete svoj život, sve što želite da postignete zavisi od vas. Prebacivanje svoje odgovornosti na ramena drugih nikada neće dovesti do toga da se stvari dešavaju onako kako očekujete. Morate pokazati da ste spremni da uradite svoj deo posla, da to želite da uradite svojom snagom, a ne na tuđoj žrtvi. Uradite svoj deo i najbolje stvari će vam doći.

 

Komentari (0)
Loading