Potrebno je:
Za testo:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 140 g brašna
- 1 kašičica soli
- 90 ml mleka
- 10 g maslaca
Za fil:
- 2 srednja krompira
- 2 kašike majoneza
- 300 g tvrdog sira
Priprema:
Pomešajte sve sastojke za testo i umesite. Pokrijte providnom folijom i stavite u frižider na sat vremena. Skuvajte krompir, pa ga zgnječite da dobijete pire. Pomešajte sa majonezom. Testo razvućite na tanak krug.
Na sredinu stavite rendani kačkavalj, pa preko i pire i ostatak kačkavalj ( od te smese treba da napravite poluloptu). Zatvorite ostatkom testa i pritisnite malo prstima. Zatim rukama malo spljoštite, a onda i oklagijom. Nauljite tiganj, pa stavite pitu. Pecite na niskoj temperaturi.