Pre nego što se udala za princa Harija, glumica Megan Markl je imala svoj blog o stilu života, The Tig, sa kojim je zarađivala oko 80.000 dolara godišnje od raznih sponzorstava.
Na svom blogu, Meghan je podelila razne savete za kupovinu, putovanja, recepte i preporuke restorana, a The Tig se još uvek može naći u onlajn arhivi, piše Miss7. Megan je na svom blogu svojevremeno podelila ovaj recept za koktel sa bademovim mlekom, viskijem i zimskim začinima, koji je savršen za ovu zimsku sezonu. Odličan je topao, ali se može piti i hladan ako tako volite. Možete podesiti količinu alkohola, kao i začina, a možete i zasladiti medom!
Koktel Megan Markl sa viskijem i bademovim mlekom
Sastojci:
- 4 šolje nezaslađenog bademovog mleka
- 1 kašičica cimeta u prahu
- 1 kašičica kardamoma u prahu
- 1 kašičica đumbira u prahu
- ½ kašičice karanfilića u prahu
- 6-8 suvih urmi namočenih u mlakoj vodi
- 120-180 ml vašeg omiljenog viskija
Postupak: Sve sastojke osim viskija stavite u blender i dobro izmiksajte. Zatim zagrejte aromatizovano bademovo mleko na laganoj vatri – ne bi trebalo da ključa. Dodajte viski i poslužite toplo, u niskim čašama. Ukrasite štapićima cimeta ili zvezdastim anisom. Ovaj koktel možete poslužiti i hladan, bez zagrevanja mleka. Svi ostali koraci pripreme su isti.
Bonus video: