Ništa nije slučajno: Ako stalno lomite čaše i zaturate stvari u kući, to je važno upozorenje, evo šta treba da uradite

Vesti 26.12.2023 20:00 0

Da li često slomite tanjir, sijalice vam brzo puknu, stvari u vašoj kući nestaju bez traga? Za to postoji objašnjenje.

žena

Shutterstock

Sasvim je normalno da u domu imamo kvarove ili da stvari ponekad nestanu, a kada to postane učestala pojava, može da nervira. Ne brinite, postoji rešenje, piše Lovesensa.

Generalno ribanje na prvom mestu

U većini slučajeva, haos u kući počinje zbog nakupljanja loše energije koju stvaraju bespotrebne stvari koje su pokvarene (stari televizor, mikser koji ne radi, pokvarena pegla i slično) ili stare stvari, poput odeće koju ne nosite godinama, ali je čuvate.

Problem možete rešiti čišćenjem. Generalno očistite kuću oslobađajući je nepotrebnih stvari i uklanjajući prašinu. Sve stare stvari koje bi u budućnosti još mogle biti od koristi treba dati u humanitarne svrhe, a ostale bacite.

Depresivna žena

Shutterstock

 

 

Stara narodna verovanja:

* Ako su u kući vidljive cevi ili voda iz slavine kaplje, verovatno ćete imati finansijskih problema. Što pre popravite slavinu.

* Polomljeno i napuklo posuđe, kao i pukotine na monitorima ili ogledalima, ukazuju na to da u kući može dolaziti do svađa.

slavina

Shutterstock

 

 

* Stalni kvarovi električnih uređaja i sijalica i uopšte česti kvarovi u kući ukazuju na loše odnose.

* Večno zaturene stvari ukazuju na stagniranje. To je signal da napustite staro i nepotrebno, otvarajući prostor za novo, zanimljivo i privlačno.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading