Ovaj trik koristi se odavnina, i mnogo je zdravije nego da meso topite u mikrotalasnoj, za čim posežu mnogi.
Potrebno je da u toploj vodi, malo iznad sobne temperature (oko 40-45 stepeni C), rastvorite kašiku običnog šećera i u nju stavite komad mesa koji želite da odmrznete.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Veoma je bitno da meso prethodno izvadite iz kesice, folije, ili već u čemu ste ga čuvali.
Meso je već spremno za sečenje na komade, jer je odmrznuto za svega desetak minuta.
Ne brinite zbog čećera, jer ono će mu samo poboljšati ukus, a tekstura će biti mekana i nežna.