Još kremastija verzija kajgane je ono što vam treba za današnji doručak ili branč. Pored očekivanog serviranja na tanjir, možete ga staviti i na hleb ili hrskavi tost. Ako ste ljubitelj sira, pospite ga parmezanom ili rendanom mocarelom, piše Miss7.
Kajgana sa rikotom
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 4 jaja
- 1 kašika seckanog svežeg vlasca
- ¼ kašičice soli
- 1 kašika putera
- 100 g rikote
Postupak: Umutiti jaja i pomešati ih sa vlascem i solju. U tiganju otopite puter, pa sipajte jaja i mešajte silikonskom lopaticom - na laganoj vatri. Uklonite ih sa vatre nakon otprilike dva do tri minuta i lagano umešajte rikotu. Prepecite četiri kriške hleba, prelijte ga jajima i po potrebi začinite sa još soli i krupno mlevenog bibera. Poslužite odmah!
Bonus video:
Možda vas zanima…
