Toliko se prosto pravi i toliko je lagano i ukusno jelo da ga možete jesti za doručak, ručak ali i večeru.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 500 g kora za pitu
Za Nadev:
- 3 jaja
- 200 gr sira
- 100 ml jogurta
- 1 kašika kisele pavlaje
- 30 ml ulja
- 2 kašike griza
- gotove kore
- 1/2 praška za pecivo
Priprema:
Umutiti nabrojane sastojke, da se sjedine. Prvu koru premazati ulje, preko nje drugu pa obilno dadevom. Uviti u rolnicu.
Pleh podmazati pa redjati u krug. Ostatkom nadeva preliti rolnice i još malo ulja.
Peći na 200 stepeni 30-40 min. Sjajan doručak za celu porodicu.