Kada se desi da vam jelo zagori, samo sklonite ono što ne može da se jede i neutrališite miris dima i izgorele hrane. Niko neće ni primetiti šta se desilo. Evo kako to da uradite:
Napravite miris kolača
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Zagrejte rernu na 90 stepeni. Stavite aluminijsku foliju na pleh, pospite cimet i šećer i stavite jednu kašiku putera. Isključite rernu i ostavite da to stoji unutra 2-4 sata. Miris kolača će ispuniti vašu kuću, a cimet će upiti neprijatan miris dima.
Natopite hleb u sirće
Koristite hleb i sirće za apsorpciju mirisa. Napunite posudu s vodom i dodajte 2 šoljice sirćeta. Stavite da provri, a zatim pustite da se kuva na tihoj vatri 15 minuta. Uzmite malo hleba i umočite ga u tu vodu. Stavite ga na tanjir i pustite da upije mirise. Možete koristiti samo vodu i sirće za apsorpciju mirisa.
Osvežite dom limunom
U bocu s prskalicom sipajte jednake količine limunovog soka i vode i osvežite dom. Neprijatan miris će nestati, a kuća će mirisati na limun.
Bonus video: