Grozno je smrdelo: Žena otkrila skriveni odeljak, koji svaki frižider ima, pa se zgrozila

Slobodanka Ćorić Vesti 05.12.2023 18:45 0

U naslovu svog viralnog videa napisala je: „Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako je odgovor da, kada ste je zadnji put očistili?

Frižider

Shutterstock

Jeste li se ikada susreli s neprijatnim mirisom koji dolazi iz vašeg frižidera, a nikako ne možete da mu pronađete uzrok? Jedna žena susrela se s istim problemom, a onda je otkrila skriveni odeljak u svom frižideru koji je stvarao problem. Video je podelila na Tik Toku, a priznala je da je izvor ‘odvratnog smrada’ otkrila tek kada je pogledala iza frižidera i pronašla skriveni tanjir, piše Mirror.

U naslovu svog viralnog videa napisala je: „Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako je odgovor da, kada ste je zadnji put očistili? Ova posuda se nalazi na zadnjoj strani vašeg frižidera, i vrlo verovatno je uzrok neprijatnog mirisa.“

Na snimku je prikazano kako žena izvlači tu posudu sa zadnje strane frižidera, a nakon potrage, otkrila je i crevo koje je teklo niz zadnji deo, što je uzrokovalo neprijatan miris. Objasnila je i da bi trebalo da izvučete svoj frižider malo prema napred, ići do dna, i tu bi trebalo da pronađete cev koja teče prema dole, a sve što curi u vašem frižideru  trebalo bi da isteče u posudu.

 

 

– Moj i nije bio tako loš jer je novi frižider, pa sam uspela da ubacim krpu unutra i dobro ga obrišem. Ako bilo šta dospe dole, smrdeće odvratno, pa je zato stvarno važno da to čistite – rekla je, a prenosi Večernji.

Korisnici Tik Toka iznenadili su se ovim saznanjem, i priznali da nisu imali pojma za tu skrivenu pregradu. „Ne mogu da verujem da tek sada saznajem za ovo!“; napisala je jedna korisnica. „Odmah sam otišla do kuhinje da proverim ovo i stvarno je tako. Grozno je smrdelo“, dodala je druga.

 

 

 

Komentari (0)
Loading