Provereno deluje, mnogi su isprobali: Uradite ovo i više nećete imati kondenzaciju i vlagu u stanu, jeftino je i lako!

Vesti 03.12.2023 12:28 0

Nije lako sprečiti kondenzaciju na prozorima kada napolju padne temperatura. Međutim, postoje neke efikasne i jeftine metode za rešavanje ovog problema.

prozor

Shutterstock

Jedna žena je na društvenoj mreži TikTok objasnila je kako se rešiti kondenzacije na prozoru pomoću 2 stvari koje imate u kući. U videu je objasnila da je to naučila od mame. Ima 2 trika:

Žena je sipala kuhinjsku so u plastičnu posudu i stavila je kod prozora. A možete i stare čarape da napunite peskom za mačke i stavite ih na više mesta u kući ako imate vlagu. Uradiće isti posao.

 

 

U drugom delu videa je pokazala šta se dogodilo nakon toga. Pokazala je posudu punu soli nakon četiri do pet nedelja stajanja: „Ovako so obično izgleda. Možete videti da se zgrudvala, ima malo tečnosti.“ Ako je so grudvičasta i vlažna, vreme je da je uskoro promenite, jer je upila vlagu. Nakon nedelju dana, proverite mačji pesak i ako je zgrudvan od vlage, potrebno je da ga promenite.

Mnogi ljudi su oduševljeni ovim jednostavnim trikovima i napisali su ispod njenog videa da su isprobali trikove i da zaista deluju.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading