Smrznuta, pa odmrznuta riba prava je zamka u ribarnicama. Međutim, postoje načini da se utvrdi svežina ribe. Naime, prvi korak u proceni svežine ribe je procena njene kože. Što je pigmentacija na koži bleđa i dosadnija, to je riba starija.
Evo na šta još da obratite pažnju:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Ipak, jedan od najlakših trikova, koji je ujedno i sjajan jeste ako vidite udubljenja na ribi. Naime, najjednostavnije je pritisnuti trbušni deo ribe, ukoliko se vrati mišićno tkivo riba je dobrog kvaliteta, prenosi Srpskainfo.
