Savršeni obrok, pogotovu za one koji prate koliko unose ugljenih hidrata. Za ovaj recept vam nije potrebno sledeće.
Sastojci:
- Paradajz (veći)
- Humus (ili neki burger preliv ako želite)
- Zelena papričica
- Prstohvat bibera
- Juneća pljeskavica
- List čeder sira
- 4 šnite tanko isečene slanine
- Pola kiselog krastavčića
Priprema:
Priprema je jednostavna. Paradajz isečete na tanke kolutove, poređate ih na dasku za sečenje i malo ubrusom natapkajte, da se pokupi višak soka. Potom namažete humus (ili preliv koji želite) pa pobiberite, preko poređate iseckanu papričicu, zatim pljeskavicu koju ste ispekli ranije na roštilju ili u tiganju sa čeder sirom odozgo, poređajte šnite slanine, koje ste isto predhodno propržili i na kraju poređate iseckane kisele krastavčiće.
Prijatno!
U videu ispod možete pogledati postupak pravljenja ovog čizburgera