4 stvari koje ni najrođenijem ne pozajmljujte: Sa njima će i novac odlaziti iz kuće, a kad dobijete odeću na poklon, obavezno ovo uradite!

Vesti 15.10.2023 10:43 0

Staro je verovanje da davanje nekih stvari i predmeta mogu doneti lošu energiju, privući novac ili bedu.

odeća

Shutterstock

Novčanik i tašna

Prema Feng šui učenju, pozajmljivanje novčanika i tašne povezuje sa odlivanjem novca iz kuće i neočekivanim troškovima. Mnoge žene pozajmljuju jedna drugoj garderobu, cipele, ali to ne treba raditi, kažu febg šui stručnjaci. Dobro je da redovno sređujete ormar i da izbacujete ono što ne nosite i u čemu se ne osećate više lepo.

odeća

Shutterstock

 

Šta da radite sa dobijenom odećom

Ako nećete da bacate stvari, treba da ih od srca poklonite nekome kome će koristiti. Mada se podrazumeva da ćete dati čistu odeću i osoba koja poklon primi treba da je opere. Savetuje se da se potopi u hladnu vodu u kojoj je rastopljena šaka soli, drži oko pola sata, a zatim opere. Isto treba da uradite i sa kupljenom odećom u prodavnicama polovne garderobe.

Ne hodajte u tuđim papučama

Nije dobro pozajmljivati drugima svoje papuče, veruje se da to može da donese probleme na poslu. Ako ne volite da gosti hodaju po vašoj kući u cipelama, nabavite nekoliko pari papuča, nalik onim hotelskim, koje će služiti samo za goste.

 

 

Komentari (0)
Loading