Ima da blista kao dijamant: Fantastičan trik za čišćenje sudopere, sve što vam je potrebno već imate u kuhinji!

Vesti 13.10.2023 21:30 0

Probajte odmah...

žena pere sudove

Shutterstock

Ova metoda je izvrsna i za čišćenje slavina, a toliko je jednostavna da ćete se čuditi kako vam to pre nije palo na pamet.

Kod ovog trika je najbolje to što ne nije potrebno koristiti skupe proizvode za čišćenje, jer većina već ima aluminijumsku foliju kod kuće u svojim fiokama. Sofi Luis Dar podelila je ovaj trik na Fejsbuku i napisala: ‘Samo sam htela da objavim ovaj mali trik koji mi je nedavno otkrio otac’.

– Topla voda, deterdžent za pranje sudova i aluminijumska folija. To je sve što vam je potrebno. Otkinite komad folije, zgužvajte je i počistite sve prljave površine. Nećete ništa ogrebati – objasnila je Sofi i dodala da je ova metoda izvrsna za čišćenje površina poput slavina, jer možete oblikovati foliju kako želite i doći do malih i uskih mesta.

Folija

Shutterstock

 

 

– Zatim, nakon čišćenja samo stavite neko antibakterijsko sredstvo i to je to. Jednostavno i jeftino rešenje i nešto što svi već imaju kod kuće – tvrdi Sofi.

Dok su pre čišćenja sudopera i podloga za sudove izgledali prljavo, nakon što ih je očistila folijom, površina je bila sjajna i skoro kao nova. Mnogi su bili impresionirani njenim trikom, pa su komentirali i podelili svoje stavove.

U jednom je komentaru pisalo: ‘Idem da isprobam ovo, došli su mi građevinari i napravili nered u sudoperi!’, a u drugom je pisalo da se ovaj trik može koristiti i za čišćenje drugih stvari: ‘To je dobro i za rđu i za dno tiganja’, piše The Sun. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs NajŽena vam gleda u šolju ☕ Pred vama su tri šoljice kafe. Vi intuitivno odaberite koja vas najviše privlači, pa da vidimo šta će se dešavati u kojoj grupici. Zapratite za part 2 #najžena #gledanjeusolju #fyp #foryou #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading