"Bože me sačuvaj, gde vi živite": Srpkinje frapirane šta su Amerikanke tek sada otkrile za čišćenje kuhinje

Jelena Vukelić Vesti 11.10.2023 11:17 0

Ovaj entuzijazam Amerikanaca izazvao je nevericu kod Evropljana koji su se pitali kako to da ovo nije već decenijama poznato na drugoj strani Atlantika.

krpa

Printscreen/TikTok

Evropljani su ostali u čudu nakon što su otkrili da Amerikanci masovno oduševljavaju sunđerastim krpama za pranje, poznatim kao "trulex krpe", koje su u Evropi odavno uobičajene.

Snimci na TikToku pokazuju američke korisnike kako hvale ove krpe kao "najbolju eco-friendly opciju za čišćenje koju su ikad koristili" i ističu kako će uštedeti mnogo novca. Ovaj entuzijazam Amerikanaca izazvao je nevericu kod Evropljana koji su se pitali kako to da ovo nije već decenijama poznato na drugoj strani Atlantika.

 

 

@krystalynngier My Swedish dish cloth is the best eco friendly swap I’ve ever purchased 🥹 #sustainableswap #swedishdishcloth ♬ original sound - Krystalynn Gier 🪴

 

 

Komentari Evropljana, među kojima je i bilo žena iz Srbije išli su od "Bože me sačuvaj, gde vi živite" do "Suze mi idu", "Ne mogu da verujem da ovo niste znali ranije", "Zanimljivo je čuti ljude iz SAD-a", "Ovo nije normalna stvar u svakoj kuhinji?", "Morate da mi kažete da se šalite."

S druge strane, Amerikanci su oduševljeni ovim otkrićem i planiraju nabaviti ove krpe kako bi ih koristili u svakodnevnom čišćenju.

Komentari (0)
Loading