Zagorelo dno šerpi i tiganja za koje mislite da je nemoguće očistiti zapravo ćete lako oribati uz samo nekoliko sastojaka koje imate u svojoj kuhinji.
Naime, za ovaj trik potrebni su samo soda bikarbona, kuhinjska so, alkoholno sirće, deterdžent za pranje sudova i papirni ubrusi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Kako biste očistili tiganj, pospite so i sodu bikarbonu i preko njih dodajte deterdžent za pranje suđa. Sve dobro očetkajte, a zatim na smesu stavite papirne ubruse i sve prelijte sirćetom. Ostavite da odstoji nekoliko minuta pa skinite mokre ubruse.
Primetićete da se prljavština i zagoreli ostaci lako skidaju pa zatim još jednom očistite svoj tiganj deterdžentom za pranje sudova i vodom.