Uštipci mekani kao duša, a priprema nikad lakša. Ukoliko pažljivo budete pratili ovaj recept, dobićete mekano testo koje savršeno odgovara baš svima.
Sastojci:
4 jajeta
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
300 ml mleka
1 kašičica soli
mast (ili ulje, maslac…)
Priprema:
Uštipke ćete peći u rerni umesto da ih pržite u dubokom ulju. Sve što treba da uradite je da u kalupe za projice stavite po „mrvicu“ masti. Dok se greje rerne umutite: jaja sa malo soli, a potom dodajte mleko, a onda brašno i malo masti. Smesu preručite u kalupe i pecite dok ne dobijete zlatnu boju.