Uštipci mekani kao duša, a priprema nikad lakša. Ukoliko pažljivo budete pratili ovaj recept, dobićete mekano testo koje savršeno odgovara baš svima.
Sastojci:
4 jajeta
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
300 ml mleka
1 kašičica soli
mast (ili ulje, maslac…)
Priprema:
Uštipke ćete peći u rerni umesto da ih pržite u dubokom ulju. Sve što treba da uradite je da u kalupe za projice stavite po „mrvicu“ masti. Dok se greje rerne umutite: jaja sa malo soli, a potom dodajte mleko, a onda brašno i malo masti. Smesu preručite u kalupe i pecite dok ne dobijete zlatnu boju.