Tehninka farbanja jaja PENOM za brijanje: Videlo je TRI MILIONA ljudi, a svima uspe

Vesti 11.04.2023 12:45 0

Ovu tehniku svi obožavaju jer se dobije neobična boja

Tehninka farbanja jaja PENOM za brijanje: Videlo je TRI MILIONA ljudi, a svima uspe

Shutterstock

 

Jeste li ikada želeli da isprobate nešto novo sa vašim uskršnjim jajima? Možda ste isprobali bojenje jaja u tradicionalnim bojama, ali postoji način da dodate malo više kreativnosti u ovaj praznični zadatak.

Za početak, skuvajte jaja kako biste bili spremni za proces bojenja. Nakon što su jaja kuvana i ohlađena, stavite ih u posudu sa sirćetom i držite ih u sirćetu oko 20 minuta. Ovo će pomoći da se boja bolje primi na jaje i stvori ujednačeniju boju.

Sada je vreme za stvaranje Tie Dye efekta. Za ovaj korak, potreban vam je tanjir, pena za brijanje i prehrambena boja. Stavite nekoliko kapi prehrambene boje na tanjir i razmažite penom za brijanje preko boje. Kašikom mešajte boju i penasto penu dok se boja ne sjedini. Zatim, uzmite kuvano jaje i uvaljajte ga u penastoj smesi na tanjiru dok ne dobijete željeni efekat.

 

@lifewith.marisa Egg-celent Easter DIY! You can also use Cool Whip so they are edible!💗 #eastereggs #easterdiy #easterideas #dyingeastereggs #eggcoloring ♬ original sound - Marisa

 

Kada ste zadovoljni sa bojom i dizajnom vašeg jajeta, stavite ga na aluminijumsku foliju i ostavite da stoji nekoliko sati, kako bi se boja što bolje primila na jaje. Nakon što ste čekali, isperite jaje pod mlazom vode da biste uklonili višak pene i boje.

Sada kada ste savladali proces stvaranja Tie Dye efekta na jajima, vaša porodica i prijatelji će biti impresionirani vašim novim, kreativnim uskršnjim jajima. Pustite svoju kreativnost i eksperimentišite sa različitim bojama i dizajnima kako biste stvorili jedinstvena jaja za ovogodišnji Uskrs.

Komentari (0)
Loading