Narodno verovanje za koje malo ko zna! Ako mačka uradi ovo blizu vas, imaćete para kao blata

Jelena Vukelić Vesti 11.06.2023 18:53 1

Mnogo je verovanja povezanih sa mačkama

Narodno verovanje za koje malo ko zna! Ako mačka uradi ovo blizu vas, imaćete para kao blata

unsplash.com

Iako su neka verovanja pozitivna, druga mogu biti poprilično negativna, ali svima im je zajedničko to što ove životinje vide kao veoma duhovne i da se na osnovu njihovog ponašanja sve može zaključiti - ali iako sve treba posmatrati sa distance, mnogi su primetili da neke, balanle radnje, ovih životianj mogu da imaju značenje - kao na primer kijanje i kupanje!

Šta će se desiti ako mačka kine u vašem pravcu?

 
Ako imate mačku i ona juri u vašem pravcu i kine dok joj je glava usmerena ka vama, to znači da ćete uskoro dobiti neočekivani novac! Tada se veruje da je dobro uraditi nešto što ste dugo odlagali, jer je sreća na vašoj strani!

Šta će se desiti ako se mačka kupa?

Možda ćete voleti nenajavljene goste, i to će vas uvek iznervirati, ali ako vidite mačku kako liže svoje krzno u vašem dvorištu, nikada više nećete doživeti ovu neprijatnost.

Naime, kada mačka liže svoje krzno, to je siguran znak da će vam uskoro doći gosti, a ako je vidite, trčite u prodavnicu na kafu, sok i možda kolače, požurite da sredite kuću i uživajte u izlaganju sebe u najboljem mogućem svetlu prijatelje i porodicu.

Komentari (1)
Loading
zora
27.11.2021 15:55

Gluposti. U cerkinom stanu macka odrzava svoju toaletu posle svakog jela.Jede desetak puta dnevno a nakon toga niko danima ne zakuca na vrata.