Drevni ritual za privlačenje LJUBAVI: Feng Šui majstori se KUNU u ovu metodu, probudite zaljubljenost u vama!

Vesti 25.03.2023 22:00 0

Aktivirajte vaše polje ljubavi

Drevni ritual za privlačenje LJUBAVI: Feng Šui majstori se KUNU u ovu metodu, probudite zaljubljenost u vama!

Shutterstock

U Feng shui-u područje romantičnih odnosa i ljubavi ima veoma veliku važnost. Osim popularnih simbola, aktiviranja zone ljubavi, u konceptu Feng shui-a postoje određeni rituali koji služe za privlačenje ljubavi. 

Praktičari ove drevne nauke veruju da se kroz ove rituale aktivira energija koja u naš život može privući pozitivne promene i doneti nam ispunjenje želja.

Za ovaj ritual treba spremiti 27 crvenih ili roze koverti sa papirima iste boje. Svakog jutra  na koverti treba napisati reč "Moć ljubavi“, a na poleđini koverte svoje ime prezime.

Na roze ili crvenom papiru  koji treba staviti u kovertu potrebno je napisati ljubavne želje ili afirmacije vezane za ljubav. Što su iskrenije želje to će ritual biti efikasniji. 

Nakon 27 dana uzeti sva pisma, pročitati ih i spaliti. Veruje se da je ritual veoma učinkovit i efikasan i da će u životu osobe vrlo brzo doći do pozitivnih promena.

Drevni ritual za privlačenje LJUBAVI: Feng Šui majstori se KUNU u ovu metodu, probudite zaljubljenost u vama!

unsplash.com

 

 

Drugi Feng shui ritual za privlačenje ljubavi služi za privlačenje bračnog saputnika. Ovaj ritual je veoma efikasan kod osoba koje nikako nemogu da ostvare svoju ljubavnu sreću.

Za ovaj ritual treba pripremiti veliku porcelansku posudu, najbolje novu i nekorišćenu, jednu svećicu ružičaste boje, belo pero golubice, ljubičastu vrećicu sa vrpcom iste boje, kristal ametist, aromatično ulje lavande i okruglo ogledalo. 

 Sve elemente treba staviti na sto i zapaliti ružičastu svećicu. U posudu najpre staviti suvo lišće jagoda, lišće ružinih latica, matičnjaka i tri kapi eteričnog  ulja lavande. Sve ovo treba promešati rukama, dok se ogledamo u ogledalu i tada treba izgovoriti:

"Sve su biljke ovde se okupile kako bih pronašla novu ljubav i svoju sreću.“

Nakon toga uzeti ružičastu torbicu, skupiti mešavinu aromatičnih listova, staviti kristal ametist i pero bele golubice. Vrećica se zavezuje ljubičastom vrpcom i uvek nosi sa sobom. Vrlo brzo energija ovog Feng shui talismana privući će ljubav u život osobe. Iako je manje poznat, ovaj Feng shui ritual je veoma zanimljiv i već vekovima se koristi za privlačenje ljubavi.

BONUS VIDEO
Komentari (0)
Loading