Ovo je način da dobijete hrskavu slaninu, a da je ne morate stalno okretati, paziti ili izgoreti prste od prskanja masti. Potrebno je samo da je poređate ravno u plehu. Izgleda sjajno u tanjiru sa jajima za doručak. Preukusno je pored toga što izgleda primamljivo.
SLANINA U RERNI
Priprema:
Korak 1
- Zagrejte rernu na 175 stepeni C. Pleh za pečenje obložite aluminijumskom folijom. Rasporedite slaninu u jednom sloju tako da se ivice dodiruju ili preklapaju.
Korak 2
- Peći u zagrejanoj rerni do željenog stepena hrskavosti, 10 do 15 minuta. Gotovu i hrskavu slaninu izvadite na parce ubrusa, koji će upiti višak masti, a zatim servirajte u tanjir.
Po Obroku: 203 kalorije; proteini 13,9g; ugljeni hidrati 0,5g; masti 15,6g; holesterol 41,2mg; natrijum 865,2mg.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
