Mnogi ne znaju za ovaj TRIK: Ovo je prva stvar koju treba uraditi sa novom flašom DETERDŽENTA za veš

Vesti 15.03.2023 19:30 0

Tečnost za pranje veša je zgodna i veoma popularna. Obično ima intenzivniji miris, bolje se rastvara i ne taloži na tkaninama

Mnogi ne znaju za ovaj TRIK: Ovo je prva stvar koju treba uraditi sa novom flašom DETERDŽENTA za veš

pixabay

Nije ni čudo što ga možemo naći u praktično svakom kupatilu. Ali da li svi znaju kako da koriste tečnost za pranje?

Prva stvar koju treba uraditi sa novom flašom deterdženta za veš

Ljudi su podeljeni u dve grupe. Prvi čitaju etikete i doziraju deterdžent prema preporuci. Drugi to radi "na oko". Preporučujemo vam da uzmete u obzir i uputstva proizvođača mašina za pranje veša i preporuke o pakovanju sredstava za pranje. Na ovaj način možete uštedeti mnogo živaca, vremena i naravno novca.

Uvek dozirajte tečnost za pranje kako je preporučeno, prilagođavajući količinu deterdženta količini veša, vrsti zaprljanosti i tvrdoći vode. Što je voda tvrđa i što je odeća prljavija, potrebno je više deterdženta. Ali pranje nije jedina stvar za koju možete koristiti tečnost.

Šifrah Kombits, urednik The Kitchn-a, podstiče vas da koristite tečnost za pranje na drugi način. Prema njenim rečima, prvo što treba da uradite sa novom flašom deterdženta je da sipate pola čepa u kantu čiste vode. Zatim obrišete pod ovim rastvorom. Šifrah je iznenađen i oduševljen kako se tečni deterdžent nosi sa uklanjanjem prljavštine sa pločica i parketa.

Efikasno uklanja svu prljavštinu, ostavljajući podove savršeno čistim, sjajnim i mirisnim.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading