Po feng šuiju vodu nikako ne smete da držite na ovom mestu: Ako je stavite OVDE, doneće vam NESREĆU!

Vesti 13.03.2023 14:00 1

Sve je voda i voda je sve. Prema Feng Shuiju ako je stavite na neodgovarajuće mesto napraviće vam štetu kao poplava!

Po feng šuiju vodu nikako ne smete da držite na ovom mestu: Ako je stavite OVDE, doneće vam NESREĆU!

Shutterstock

Voda je jedan od najmoćnijih elemenata u Feng Shuiju, a mala količina ove tečnosti može doprineti neverovatnom bogatstvu, blagostanju i sreći, međutim ako se ne koristi na pravi način, kao i poplava, može napraviti ogromnu štetu u vašim životima, zbog toga smo vam napravili spisak gde nikako u kući ne smete da imate vodu.

Voda u spavaćoj sobi

Voda koja se koristi u Feng Shui svrhe uvek je Yang, dok je spavaća soba sama po sebi uvek malo više Yin, što dovodi do toga da ako stavite vodu u spavaću sobu i ona sama postane Yin i počne da deluje nepovoljno po vas. Ovo znači da šteti zdravlju i skladnim bračnim odnosima, te ne bi trebalo da u spavaćoj sobi imate bilo šta sa motivom vode, izuzev čaše vode pored kreveta, za koju stručnjaci tvrde da vam neće naškoditi. 

Voda iza leđa

Ovo se odnosi na akvarijume, sobne fontane ili slike s motivom vode koji vam se mogu naći izvan vidokruga,odnosno iza leđa, dok sedite i odmarate ili radite. Ovako locirana voda donosi nesreću u vidu izdaje na poslovnom i privatnom planu od strane ljudi od kojih biste to najmanje očekivali. 

Voda ispod stepeništa

Ovo je još jedno mesto na kojem ne želite imati ništa vodeno, pogotovo ako imate decu. Vaze s cvećem, vodeni aranžmani, akvarijumi, sve ove stvari mogu na prvi pogled izgledati kao idealna dekoracija za prazan prostor ispod stepeništa, ali imajte na umu da penjanjem uz stepenice vi simbolički gazite vodu i time je omalovažavate. Ovo može dovesti do finansijske štete, otežanim pronalaskom posla, rane smrti roditelja i tako dalje.

Potrudite se da vodu koristite na pravi način jer će vam samo tako ona doneti miran i stabilan život kakav zaslužujete.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Realno
16.03.2023 01:12

Kinesko sujeverje na nivou kad vam crna macka predje put, al' je u trendu kao i joga i slicne nebuloze.