Više nikad nećete morati da PEGLATE: Napravite domaći SPREJ od TRI sastojka, poprskajte veš i zaboravite na PEGLU zauvek

Jelena Vukelić Vesti 07.08.2023 14:51 0

Jedna mama podelila je sjajan trik pomoću kojeg više nikada nećete morati ga peglate

Više nikad nećete morati da PEGLATE: Napravite domaći SPREJ od TRI sastojka, poprskajte veš i zaboravite na PEGLU zauvek

Shutterstock

Peglanje je kućna obaveza u kojoj većina ni najmanje uživa, a jedna mama po imenu Šantel Mila zato je sa svetom podelila trik pomoću kojeg ćete moći da zaboravite na peglanje. Sve što vam treba je domaći sprej koji će za pet minuta ispraviti vašu odeću.

Šantel je objasnila da vam treba dve šolje vode, kašika alkoholnog sirćeta koje će omekšati odeću i kašika balzama za kosu, koji će pomoći da vlakna materijala omekšaju, kako bi se ispravila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chantel Mila (@mama_mila_au)

 

Ona zatim pomeša ova tri sastojka u flašicu sa raspršivačem, koji zatim naprska na izgužvanu odeću. Nakon toga odeću blago ispravi i poravna, pre nego što je okači na ofinger da stoji pet minuta – i gotovo!

Ona je svoj trik objavila u videu koji je postao veoma popularan na društvenim mrežama i poručila da će ovaj trik biti vrlo koristan na putovanjima ili kada, recimo, ujutro nemate vremena da pelgate odeću za posao.

"Moram da probam ovo! Užasno sam lenja kada je reč o peglanju", prokomentarisala je jedna devojka.

Komentari (0)
Loading