E sad, neke domaćice odluče da je već kupe gotovu i prženu, a neke ipak zasuču rukave uđu u kuhinju i vole da je pripreme same. I to je super. Ali mirisi koji se šire kućom tokom ovog posla, nisi baš uvek dobrodošli, naročito ako očekujete goste.
Da bismo vam pomogli da se rešite mirisa pečene ribe, kojeg mnogi karakterišu kao "veoma naprijatan", otkrićemo vam super trik koji provereno radi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Naime, u ulje u kojem pržite ribu, ubacite pet čačkalica i videćete miris će biti mnogo manje intenzivan. Praktično ga neće bi biti. Naravno, ako pržite više ribe, čačkalice povremeno morate da menajte.
Možda vam zvuči šašavo, ali ovaj trik provereno radi.
Probajte, pa javite. A ako i vi imate neki trik, podelite ga s nama.
BONUS VIDEO