Šta se nalazi u torbici za doček Nove godine?

Promo Vesti 27.12.2022 13:32 0

Pripreme za najluđu noć već su uveliko u toku!

Šta se nalazi u torbici za doček Nove godine?

Promo

Bilo da ste izabrali malo okupljanje prijatelja, doček na trgu uz koncert omiljenog benda ili organizovanu proslavu u kafiću ili restoranu, sigurni smo da ste itekako u potrazi za idealnim autfitom. Za doček Nove godine obično važi samo jedno modno pravilo, a to je da nema pravila – tako da pustite mašti na volju i budite u potpunosti svoji!

Iako za savršen autfit nema dobitne kombinacije, za sadržaj vašeg omiljenog aksesoara ipak postoje neke praktične smernice. Kada biramo torbu za novogodišnju noć, uglavnom gledamo da nam se ona uklopi uz odeću i ne smeta na podijumu za igru, a ne razmišljamo previše o tome šta u nju zapravo može da stane. To je sasvim u redu – nekada praktičnost zaista nije primarna, a najluđa noć je savršen primer za to. 

Međutim, u nastavku vam donosimo nekoliko važnih stvari koje će sigurno stati i u najmanju torbicu – a koje će vam verovatno zatrebati dok odbrojavate poslednje sate u 2022.

Lična dokumenta i ulaznice za događaj 

Krenimo od najosnovnijeg – gde god da se zaputite u najluđoj noći, ne krećite bez lične karte, pogotovo ako idete na okupljanje na otvorenom. Ukoliko idete na koncert ili organizovan doček za koji su potrebne ulaznice, pre polaska svakako proverite da li su i one udobno smeštene u torbi – usred žurbe i ubrzanog spremanja, često se desi da preskočimo ključne stvari poput ovih. 

Šta se nalazi u torbici za doček Nove godine?

Promo

 

Novac za predviđene i nepredviđene okolnosti

Ukoliko se spremate za doček na trgu, pripremite gotovinu – i to po mogućstvu sitnije novčanice, kako biste lakše mogli da se snađete i kraće čekate u redovima za pultovima i šankovima na kojima se služe pića. Ovo je praktičan savet i ukoliko Novu godinu dočekujete u klubu, jer je u velikim gužvama često lakše plaćati po turama, umesto da delite jedan veliki račun na kraju večeri. 

Mobilni telefon

Sigurni smo da ovu stavku nećete zaboraviti, jer želite da zabeležite najlepše trenutke dočeka – a i kako bi vam prijatelji bili dostupni u slučaju da se razdvojite. Zato vam je potreban telefon sa odličnom kamerom i baterijom koja dugo traje – poput modela HONOR 70, koji je savršen za novogodišnju noć i zato što je veoma tanak (7.91 mm) i lak (178 g), što znači da udobno staje u manje torbe i džepove.

Šta se nalazi u torbici za doček Nove godine?

Promo

 

Uz to, HONOR 70 je svojim jedinstvenim dizajnom inspirisanim dijamantima spojio estetiku i tehnologiju, što ga čini i savršenim modnim dodatkom, koji se odlično kombinuje uz razne praznične autfite i aksesoare!

Ogledalo i esencijalna šminka

Nema potrebe da ponesete ceo neseser sa kozmetikom, ali je uvek pametno imati ogledalce i esencijalnu šminku sa sobom. Papirne maramice i malo pakovanje sredstva za dezinfekciju su takođe dobra ideja, a ukoliko vam je autfit složeniji nego obično – razmislite o tome da ponesete i par zihernadli, koje ne zauzimaju mnogo mesta, a često su veoma korisne.

Na kraju, nemojte zaboraviti ni ono najvažnije – da pre svih autfita, aksesoara i sitnica pažljivo odaberete društvo i u Novu godinu uđete sa onima koji vam najviše znače, osobama koje su sa vama provele najvažnije trenutke prethodne godine. Dok vam HONOR inovativnom tehnologijom i svojom novogodišnjom porukom, HONOR to be with you, pomaže da ostanete povezani, imajte u vidu da je Nova godina samo još jedna prilika da svojim najdražima pokažete koliko su vam važni i da na vas mogu računati i dugo nakon što sat otkuca ponoć.

Želimo vam sjajan provod i srećne praznike! 

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.  

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:
https://www.facebook.com/HonorSrbija/ 
https://twitter.com/Honorglobal 
https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr 
https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured 

Komentari (0)
Loading