Sastojci
- 500 g filea bez kostiju
- 250 g pečuraka
- 1 struk praziluka
- 2 čena belog luka
- 300 ml bujona
- lovorov list, mlevena crvena paprika, so, biber
- 100 ml mleka
- 100 ml slatke pavlake
- 2 kašičice brašna
Priprema
Pospite so, biber i slatku papriku sa obe strane šnicli, pa ih pržite u tiganju na malo masnoće, sve dok ne porumene sa obe strane. Stavite seckane pečurke i praziluk u poseban tiganj i pržite nekoliko minuta, a zatim dodajte beli luk koji ste prethodno izgnječili.
U tiganj sa pečurkama i prazilukom stavite proprženo meso, a zatim dodajte lovorov list, mlevenu papriku i prelijte sve bujonom. Ostavite poklopljeno da se krčka na laganoj vatri, najmanje sat vremena.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
File služite uz pirinač ili krompir.
Prijatno!
BONUS VIDEO