Sastojci
- 500 g četvrtastog posnog keksa
- oko 2dl soka od pomorandže za namakanje keksa
Fil:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 3 kesice pudinga od vanile
- 1 l soka od pomorandže
- 250 g margarina
- 250 g šećera u prahu
- 2-3 banane
- 3-4 kivija
Glazura:
- 150 g čokolade
- 3 kašike ulja
Priprema
Izmešati 3 kesice pudinga od vanile u glatku smesu sa malo soka od pomorandže oduzetog od 1l.
Ostatak soka staviti da provri i zakuvati puding. Skuvan puding prekriti folijom da se ne stvara korica i ostaviti da se skroz ohladi. Umutiti margarin sa šećerom u prahu i onda uz mućenje mikserom dodavati kašiku po kašiku ohlađenog pudinga.
Ređati: keks namočen u sok, polovinu fila, banane narezane na tanke kolutiće, keks, ostatak fila, kivi narezan na kolutiće i keks namočen u sok odozgo.
Preliti glazurom od čokolade koju ćete pripremiti tako što ćete na laganoj vatri otopiti nalomkanu čokoladu pomešanu sa uljem.
